Search
Close this search box.

FashionMag42 vam predstavlja brend Sparkle Cosmetics

FM42:Bojana, kada ste odlučili da pokrenete liniju kozmetičkih proizvoda?
Brend Sparkle cosmetics je pokrenut u oktobru 2018. godine iz moje velike želje da svojoj koži pružim najbolje iz prirode.

FM42:Kako nastaju vaši prozvodi i koji su sastojci najzastupljeniji?
Sparkle cosmetics u svom vlasništvu ima i proizvodnju u kojoj se ručno rade svi proizvodi, ručno lepe etikete i pakuju kako bi do kupca stigli bezbedno. U izradi Sparkle proizvoda se nalaze najkvalitetnija ulja i puteri.

 FM42:Po čemu se vaši proizvodi razlikuju od ostalih na tržištu?
Sparkle proizvodi su zdravstveno ispitani i bezbedni za trudnice i dojilje, u svom sastavu sadrže sirovine koje poseduju sertifikat ispravnosti, izrađuju se po svim zakonskim i sanitarnim propisima iza kojih stoji tim stručnjaka, a to je sve ono što je najbitnije i što nas razlikuje od drugih. Iskustva korisika najbolje govore

FM42:Gde kozmetika Sparkle može da se kupi?
Sparkle proizvodi su dostupni isključivo preko online shopa www.sparklecosmetics.rs

FM42:Koji su vaši bestseleri?
Svi proizvodi su jako voljeni ali bih izdvojila Sparkle Whipped Body Butter koji je specifičan po svom sastavu. Koža ga bzo upija, a iskustva korisnika pokazuju da efikasno utiče na smanjenje postojećih strija, te sprečava nastanak novih. Osim za trudnice, ovaj pute je pogodan i za osobe sa osetljivom, suvom kožom, kao i za decu. Inovacija u prirodnoj kozmetici na našem tržištu je Sparkle ulje sa ljuspicama 24K zlata, koji smo među prvima ponudili našim korisnicima.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts

Podrška mladim dizajnerima i održivoj modi

Proglašeni finalisti drugog kruga konkursa ‘’Fashion Incubator by Perwoll’’ Beograd – Kao što smo najavili na prolećnom Belgrade Fashion Week-u kada je raspisan  konkurs „Fashion