Upoznajte TJ Jewellery iz Zagreba!

Upoznajte  Tomislava Janičića dizajnera TJ Jewellry  iz Zagreba, koji će se predstaviti na FashionMag42 Fashion Days koji se održava od 13-15 Maja 2022. godine, u hotelu Zepter na Terazijama.
FM42: Recite nam nešto više o vašem  načinu rada?
Kao autor moju  sklonost prema formi i dizajnu spajam u sinergiju s ljudima i na taj način postižem cjelinu. Radim na tradicionalni način. Ogrlica, narukvica ili prsten izrađuje se ručno što ih čine jedinstvenim i posebnim. Svaki komad nakita ima svoju priču od trenutka modeliranja do konačnog proizvoda i u svakom dijelu metala nalazi se dio mene i priča ispisana mojim rukama.
Ove godine od strane “My Global Fashion Awards” koji se održava 15.-17.6. u Splitu dodijelit će mi se nagrada za dizajnera modnih dodataka za 2021.godinu.
FM42: Kada je TJ Jewellry počeo sa radom i postao prepoznatljiv?
Nakon 22 godine rada osnovan je 2017. Jewellery TJ. Brend je predstavio svoje radove u Milanu, Parizu, Beču. 2019. na međunarodnom natječaju od strane AA-Collected-Berlin  prijavili smo se sa prstenima i odabrani smo u grupi “jewellery // sculpture” od 17 odabranih. Jewellery TJ je bio gost na poziv francuskih dizajnera iz Vence i predstavili smo se sa svojim nakitom. Brend je postao  prepoznatljiv i prihvaćen kako na domaćem tako i na međunarodnom tržištu zbog masivnih komada koji su nosivi i daju posebnu notu stilu.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

SISTERS CODE ATELIER
Klasičan stil koji ne izlazi iz mode
REVOLUCIONARNI SERUM

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Newsletter

No spam, notifications only about new articles, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Upoznajte TJ Jewellery iz Zagreba!

Upoznajte  Tomislava Janičića dizajnera TJ Jewellry  iz Zagreba, koji će se predstaviti na FashionMag42 Fashion Days koji se održava od 13-15 Maja 2022. godine, u

Superdry časom joge poziva na aktivan način

Superdry časom joge poziva na aktivan način života Superdry, britanski brend čije kolekcije predstavljaju jedinstveni spoj streetwear-a i sportske funkcionalnosti organizovao je za ljubiteljke sporta