Search
Close this search box.

SEDMA DIMENZIJA BY IGOR JAGYCH

SEDMA DIMENZIJA BY IGOR JAGYCH

Modni kreator Igor Jagić prikazao je novu kolekciju za svoj autorski brend IGOR JAGYCH u četvrtak 23.12.2021. i to na jedan veoma nesvakidašnji način. Nove kreacije prikazao je u obliku modne izložbe sa primesama umetničkog performansa. Mesto događanja je bio hotel Zepter na Terazijama u Beogradu. Inspiracija za kolekciju koja nosi naziv SEDMA DIMENZIJA leži u spajanju mode i tehnologije jer kako kreator kaže to je budućnost. Ovaj veoma inovativan modni događaj podržala je kompanija Zepter. Modeli su pored kreacija inspirisanim futurističkom estetikom, veoma udobnim dizajnom  i svedenim krojevima po kojima je poznat ovaj kreator, nosili naočare Zepter Hyperlight Eyewear i MyION personalni pročišćivač vazduha oko vrata.

Dragan Kalabić, Duška Jovanić, Milica Laufer i Igor Jagić

Ovako kreator opisuje svoju kolekciju i poruku koju je hteo da pošalje:
“Dobrodošli u sedmu dimenziju. Ovde je sve drugačije, a nema ničeg novog. Realnost je poprimila neuobičajena pravila. Sve je različito a opet sve je zapravo isto. Sedma dimenzija će nam pokazati kako da ostanemo dosledni onda kada situacije oko nas izgledaju nerešivo, a prepreke skoro nepremostive. Energija sedme dimenzije ukazuje na to da ćemo zahvaljujući svim izazovima steći veće strpljenje, mudrost i dalje nastaviti snažnije.

Djordje Rašić

Pred Vama je sedam stajlinga koji su isto tako isti, a totalno drugačiji. Sedam raličitih života i ličnosti. Godine nisu važne kao ni fizička konstitucija i izgled. One (modeli) predstavljaju novu realnost u koju smo uplovili, konačno kao jedno. Koreografija oslikava dinamiku savremene žene, a realizovala je koreografkinja Jovana Ikonić koja je ujedno bila i model.

Tamara Bogunović

U sedmoj dimenziji povezanost sa sobom i drugima od krucijelne je važnosti. Ova nova dimenzija zna za važnost drugačije percepcije pogleda na svet oko sebe. Meni to odgovara jer i sam biram kako ću da doživim događaje oko sebe i zato stalno nosim “ružičaste naočare” koje život čine daleko lepšim nego što često ume da bude.

IGOR JAGYCH SEDMA DIMENZIJA

 

Sada već znate da je modna izložba i kolekcija za jesen zimu 20212022 ”Sedma dimenzija” nastala sa vizijom da proslavimo novu realnost koja je naizgled ista, a potpuno drugačija.
Promena je neminovna. A mi? Mi imamo jednostavan zadatak,  da se uskladimo sa njom.”

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Sava Centar u punom sjaju

Plava dvorana Sava Centra svečano otvorena, 
uz spektakularni nastup Zdravka Čolića Brojne ličnosti sa domaće scene prošetale najvećim crvenim tepihom u regionu Premijerni beogradski nastup