Search
Close this search box.

Otvorena četvrta Jeordie’s radnja u Beogradu

Posle više od deceniju poslovanja u 4 zemlje regiona i 30 prodajnih objekata, poznati turski brend Jeordie’s otvorio je svoju šestu radnju u Srbiji. Osim na dobro poznatim lokacijama u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu, brend prepoznatljiv po visokom kvalitetu muške odeće, savremenom i neprolaznom dizajnu, Beograđani od sada mogu da pronađu i u Ada Mall-u.
Otvaranju je prisustvovao i ambasador Republike Turske, Njegova ekselencija gospodin Hami Aksoy, koji je svečano presekao vrpcu nove Jeordie’s radnje. Među gostima se našao i popularni influenser Milan Maglov, koji je ovom prilikom pronašao i stajling za doček Nove godine.
Kao renomirani brend muške garderobe, Jeordie’s nastoji da kupcima ponudi visok kvalitet, inovativnost i vanvremensku modu od 2010. godine. Na tom putu tokom narednih godina, uspeli su da izgrade ime kao sinonim za visoku modu, kolekcije specifične za podneblja u kojima se brend plasira, neizmernu satisfakciju kupaca i sve to po principu “Misli globalno,radi lokalno”. Brend posluje kroz 6 radnji u Srbiji, 13 u Hrvatskoj, 10 u Bosni i Hercegovini i 1 poslovnicom u Sloveniji.
Jeordie’s. Jer muškarci zaslužuju da nose najbolje!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Fashionmag42 intervju: Sassy La Femme

Fashionmag42 magazin porazgovarao je sa Emilijom Stojaković osnivačem brenda “Sassy La Femme” i Vanjom Bajević dizajnerkom brenda. Otkrile su nam kako je izgledao njihov razvojni

Svaki dan, je DIESEL dan

Kancelarija, klub ili kafić samo su neka od mesta na kojima možete da se od glave do pete obučete u DIESEL, a evo naših predloga