Search
Close this search box.

 SHASH – vanvremenska moda od održivih, recikliranih materijala za novu 2019. godinu

Saša Šašic, koju smo nedavno upoznali kao koreografkinju predstave Vrli novi svet, i kao kreativnu direktorku plesne kompanije iz Madrida ‘’Sasha Sasic’’, jednako je uspešna i kao modna dizajnerka.

Saša već nekoliko godina ima svoj modni brend SHASH, koji smatra svojim umetničkim projektom, više nego modnom linijom, a kojim želi da pokaže da ne postoje granice kada je reč o modi i umetnosti.

Shash proizilazi, po rečima kreatorke ovog brenda, iz njene primarne ljubavi – umetnosti:

SHASH – stvoren za ženu za koju se s punim pravom može reći da nosi umetnost na sebi  Umetnost je u meni i oko mene. Za umetnost je potrebna volja, snaga i odricanje. Ona je kao reka mog detinjstva – divlja, bogata, bujna i “srećna jer zna da će videti more”. I kao što se reka uliva u more tako se i umetnost “uliva” u moje kreacije. Upravo zbog toga, Shash identifikujem više kao umetnički projekat nego modni brend. Sve što stvorimo u okviru ovog projekta kreće se oko ideje i čina odevanja na jedan prirodan i spontan način. Mi plešemo, eksperimentišemo, stvaramo, rušimo i ponovo stvaramo.” – kaže Saša o svom brendu.

Svaki Shash komad priča svoju priču, a istovremeno je sposoban da se prilagodi osobi koja ga nosi – da usvoji njene karakteristike, oblikuje se prema njenoj viziji i naglasi njen karakter. Shash modeli ne prate modne trendove. Oni su vanvremenski i večni, zasnovani na spoju jednostavnog dizajna i besprekornih, udobnih materijala. Spontana elegancija za savremenu ženu.

Shash tim prati nekoliko osnovnih načela, a jedno od njih je održivost. Pored korišćenja održivih i recikliranih materijala, Shash neprestano istražuje nove mogućnosti za budućnost.

Nova Shash kolekcija odlikuje se prirdonim bojama, velikim izborom haljina, pantalona, košulja i sakoa, a mogu se pronaći online ili u multi brend radnji FAB Living na Vračaru.

Fotograf ove kampanje je Fernando Frade, model je Ndoumbe Diack, šminkerka Ana Torres

Otkrijte Shash ženu – hrabru, nežnu i svoju!

http://www.shash-couture.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Fashionmag42 intervju: Sassy La Femme

Fashionmag42 magazin porazgovarao je sa Emilijom Stojaković osnivačem brenda “Sassy La Femme” i Vanjom Bajević dizajnerkom brenda. Otkrile su nam kako je izgledao njihov razvojni

Svaki dan, je DIESEL dan

Kancelarija, klub ili kafić samo su neka od mesta na kojima možete da se od glave do pete obučete u DIESEL, a evo naših predloga