Search
Close this search box.

Fashion Highlight: Nismo mogli da ne primetimo total look u crnoj boji koji je Josip Grabovac nosio na Milano Fashion Week-u!

Nismo mogli da ne primetimo total look u crnoj boji koji je Josip Grabovac nosio na nedavno održanom Milano Fashion Week-u!
Kanadska modna kuća Mackage na čelu sa Hrvaticom – Tanye Golesic koja piše istoriju kada je moda u pitanju. Mackage samo u par godina postaje globalni brend i “must have”  komad u ormarima NBA igrača, poznatih svetskih umetnika kao što je Lil Kim pa sve do najvećih fudbalskih zvezda.

Joisp Grabovac Ph: privatna arhiva

Josip već 4 -tu godinu za redom nosi Mackage na svojim modnim putovanjima Milano, Pariz, London FW kao i  na najvećem sajmu muške mode u Firenzi, Pitti Uomo.
Nisamo mogli da ne prikažemo ponovo neke od outfita iz prethodnih sezona. Osim toga izvukli smo i fotografiju njegove naslednice, na kojoj su uparili outfite, ćerke koja isto tako voli i nosi Mackag komade.

Joisp sa ćerkom Ph: privatna arhiva
Josip Grabovac , Ph credits: Albina Abdullina
Josip Grabovac , Ph credits: Albina Abdullina
Josip Grabovac , Ph credits: Albina Abdullina
Josip Grabovac , Ph credits: Albina Abdullina

Mackage total Look uvukao se i u obijektive slavnih fotografa modnih magazina iz sveta pre  samih revija Emporio Armani i Prada gde je Josip pažljivo odabrao sa timom Mackage ovaj upečatljivi izgled koji je sve prisutne oduševio.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Fashionmag42 intervju: Sassy La Femme

Fashionmag42 magazin porazgovarao je sa Emilijom Stojaković osnivačem brenda “Sassy La Femme” i Vanjom Bajević dizajnerkom brenda. Otkrile su nam kako je izgledao njihov razvojni

Svaki dan, je DIESEL dan

Kancelarija, klub ili kafić samo su neka od mesta na kojima možete da se od glave do pete obučete u DIESEL, a evo naših predloga