Search
Close this search box.

LovU Connected nevidljiva veza između zaljubljenih

LovU Connected je više od običnog parfema – to je mirisna priča koja povezuje srca zaljubljenih!
Prve note su slatko-sveže, poput prvog susreta zaljubljenih. Miris citrusnog voća koje je u njegovoj osnovi – mandarina. Voće koje podseća na uzbuđenje prvog pogleda. Dok se parfem polako razvija na koži, otkriva svoju srednju notu – nežan buket cvetova ruže, koji simbolizuje dubinu osećanja i povezanost između dvoje ljudi. Ruža, taj cvet ultimativne ženstvenosti, zajedno sa svežom mandarinom, stvara harmoniju mirisa koji se stapaju kao dva srca koja kucaju u istom ritmu.

Drvene note sandalovine u poslednjoj noti doprinose toplini i dubini mirisa, stvarajući osećaj sigurnosti i povezanosti koji traje.I zato, LovU Connected nije samo parfem, već je i obećanje. Obećanje, povezanosti koja se oseća u svakom trenutku i mirisu koji podseća na najlepše ljubavne priče.

Duboko verujemo da miris može preneti emocije i zato neka za ovaj Dan zaljubljenih vaša ljubav bude mirisna priča koja se pamti. Potraži novi LovU Connected parfem u Avon brošuri od po ceni od 2290 dinara, a možeš ga poručiti i na sajtu. Ako je poručiš onlajn stiže direktno na tvoju adresu!

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Sava Centar u punom sjaju

Plava dvorana Sava Centra svečano otvorena, 
uz spektakularni nastup Zdravka Čolića Brojne ličnosti sa domaće scene prošetale najvećim crvenim tepihom u regionu Premijerni beogradski nastup