Veselin Doknić – internacionalni model

       Veselin Doknić – Intervju!

FM42: Čime ste okupirani ovih dana?Veliki pozdrav tebi  Vladana  i FashionMag42 , da kažem da mi je čast da budem opet u Vašem magazinu.Posle odmora kod kuće gde sam bio dever, kumovao radio reklamu, odlučio sam da dodjem u Mumbai. Ovde jako dobro radim i imam svoje klijente, a u Evropi je pred zimu slabije, pa da ne gubim vreme (osmeh ).Standardno kastinzi, teretana imam bukirane poslove početkom novembra, a krajem novembra letim za Sri Lanku radim kampanju ODEL (to je najveći brend kod njih proizvode sve i svašta) letnja kolekcija, zimsku sam već radio.Super je ekipa tako da jedva čekam da opet radim  sa njima. Imaju dobar marketing postave bilborde na aerodrom i po celom gradu pa mi je super reklama (osmeh).Ovaj put slikanje će biti na plaži.

FM42: Snimili ste reklamu za Don Cafe,kako je teklo snimanje i kakvi su Vam utisci?Snimanje je bilo krajem septembra, a ja sam već imao bukiranu kampanju za viski u Aziji, dok sam bio tamo pozvali su me iz Beograda i rekli da žele da radimo. Dogovorili smo budžet, povratnu kartu i vratio sam se.Snimanje je bilo vrlo lako, par scena smo uradili jako brzo oni su bili prezadovoljni. Ja još više to je ekipa mladih ljudi, vrlo talentovanih i jako bi voleo da opet saradjujemo. Velika mi je čast da uradim nešto i kod nas.

FM42: Poznato je da ste imali priliku da radite kampanje za mnoge poznate brendove, koja kampanja vam je najdraža?Ko što znaš pre skoro godinu dana kad smo radili intervju ja sam ti rekao dosta toga, a i posle sam radio dobro bilo je tu kampanja, magazina i reklama po svetu i kod nas.

Iskreno radio sam preko što kampanja za vrlo jake brendove kod  nas i u svetu imam bilborde u  preko četrnest zemalja. To su bili poslovi po: Milanu, Nemačkoj, Švajcarskoj, Beogradu, Aziji…Magazini za MAXIM , L’OFFICIEL, ESQUIRE ,BAZZAR , MEN… kampanje JACK AND JONES, CAMESSI, RANCCO, ODEL, BOOMBOGIE jeans ,TOREAD… Reklame za SUENO hotel u Antaliji ,Jeep TATASAFARI ,RAK BANK Dubai, naš DONCAFE …To su neki poslovi koji su mi dragi svaki po nečemu svom da li lokacija po fotografu  jačini imena brenda .. Ne bi mogao da izdvojim neki od njih, a svaki mi je na svoj način pomogao u daljem radu.

FM42: Poznato je da dosta radite u inostranstvu, da li planirate da se vratite u Srbiju?Jako mi fali Srbija, puno mi nedostaju moji roditelji i iskreni prijatelji! Ali na žalost sebe ne vidim kod nas u narednom periodu, jer je kod nas slab modeling , loše plaćen, a i nešto što ima to će raditi onaj koji je najbliži našim fotografima, klijentima ko je u Beogradu!!

FM42: Opišite nam vaš stil odevanja.Sve zavisi od situacije gde se krećem. Najviše volim sportsku eleganciju,kezual .. volim jednobojne stvari u CRNU ili BELU boju se najcesće oblačim.Imao sam stalno neki svoj stil, ali dosta je i pomogao rad na vrlo jakim poslovima gde sam od  stilista “krao” neke fore i kombinacije (osmeh).Ne mogu bez dobrog sata, cipela i  naočara! Ostalo mogu da iskombinujem . Nikad ne gledam šta će ko reći, oblačim ono u čemu se najbolje osećam.

FM42: Veseline dobro radite u Mombaju da li postoji možda šansa da kao što je Asthon Kucher, kao model postao jedan od boljih glumaca u Holiwoodu da tako Vi u Bollywood-u ?
Mnogi mi kažu da ličimo (osmeh). To je želja siguran sam svakog modela pa i mene.Radim na tome ozbiljno, išao sam na neke kastinge i po svemu sudeći mislim da ću vrlo brzo biti na filmskom platnu. Imam vrlo jakuopciju da krajem novembra  idem za Bangkok i radim film sa super zvezdama Bollywooda treba da glumim pilota samoubicu imaću svojih deset minuta, što je super za neki početak. Ali otom potom videćemo.

FM42: Šta mislite o rijalitima i da li bi nekad učestvovali?
Rijaliti , ko što moji drugari znaju da sam se bio prijavio za VB prvi ,pre dosta godina i išao do samog kraja ( kad sam došao do psihologa , više nisam imao prodju ) postavlja se pitanje jesam li lud ili previše jak igrač za njih ? To je bilo za običan veliki brat, a sada mislim da mogu da udjem kao VIP (osmeh).
Trenutno nemam vremena, a i moj budžet je puno jači nego što bi siguran sam imao tamo, a inače kad budem imao vremena ulazim bez imalo skromnosti 100% POBEDNIK!!
Imam dosta iskustva po svetu sa koje kakvim profilima znam svakome da nadjem mesto da se spustim na nečiji nivo ne praveći sebe budalom, a i ujedno znam i jake ličnosti staviti na svoj kolosek.
Mislim da nisam znao tu životnu igru ne bi napravio ovako ozbiljnu priču u svom poslu i uradio tako jake poslove i nadam se da će biti jos jačih.
Znam i vidim da ljudi se gade toga i to je strašno tamo sta se radi i koji se primer daje omladini. Ja mogu samo da obećam ako budem ušao potrudiću se da u najboljem svetlu predstavim svoju porodicu, grad i SRBIJU ono što ona zaista jeste u svetu!
Mislim pričaću ono što narod nije mogao da čuje, pošto do sad mislim nije imao od kog modela, jer im je najveći posao bio možda spot kod neke naše starlete.