Igor Jagić and Army Shop

Igor Jagić  and Army Shop

Igore, kako je došlo do saradnje sa Army Shopom?
Saradnja izmedju Army Shop-a i mene dogodila se je vrlo slučajno, kao što se kod mene uvek dogadja kad su u pitanju razni anganžmani. Kontaktrali su me ljudi koji su zaduženi za promovisanje brenda, i ponudili da uradimo taj mini editorijal, a razlog je bio kako su mi rekli taj što su videli da volim da nosim boje i “fazon” koji je vrlo sličan pravcu koji neguje brend Army Shop. Moram priznati da nisam bio previše upućen u asortiman koji nudi ovaj izuzetno kvalitetan brend, te sam se prijatno iznenadio sa onim šta je sve u ponudi. Moram da izdvojim “spitfajer” jakne koje su fenomenalne, a koje su vrlo u trendu trenutno, kao i raznorazne čizme koje su sjajne za ovaj prelazni period i nadolazeću zimu i sneg.

Uvek Vas možemo videti u zanimljivim odevnim kombinacijama. Opišite nam Vaš stil odevanja.
Nisam neko ko ima odredjen stil koji ima te i te norme kojim ga mogu opisati. Ukapirao sam da me guši da “furam” samo jedan fazon, jer mi to ne dozvoljava da izrazim svoju kreativnost u punom sjaju. Ali svakako postoje 2-3 modna pravca koja zaista volim i koje lično konzumiram, ali koji su čak negde vrlo i slični, ili ja to uspem nekako da ih približim jedan drugom. Stilovi koje volim su neki nazovimo ih “soft punk”, r’n’b, i rock and roll. Čini mi se da dobro baratam sa miksovanjem svega ovoga što sam naveo, ako ništa drugo vrlo lepo se osećam u tome što nosim.

Bez kog detalja ne izlazite iz stana?
Bud
ući da stalno nosim neke kape, šešire, kačkete onda bi to svakako bio detalj sa kojim bar jednom dnevno moram imati kontakt. Ali moram dodati na listu i prstenje, koje obožavam da nosim u poslednje vreme.

Čime se trenutno bavite?
S obzirom da sam veliki fan no
čnih izlazaka i ludog provoda, uspeo sam da spojim lepo i korisno i počeo sam da se bavim PR-om noćnih klubova i žurki. Zaista uživam u svom poslu, koji mi pruža konstatno upoznavanje novih i zanimljivih ljudi. A to su stvari koje ja najviše volim, ljudi, lepa energija i dobar provod.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On Key

Related Posts