SISTERS CODE BY SBC IMA SVOJ DEBI NA BEOGRADSKOJ NEDELJI MODE

SBC
Švajcarski modni brend Sisters Code by SBC koji čini već dobro poznat trojac sestre Vladana i Bojana Veljković i Igor Jagić,  predstaviće svoju novu kolekciju  “MAVERICK”  31.10.16. u hotelu Crowne Plaza, u okviru 40. jubilarnog izdanja Belgrade Fashion Week-a.
Kolekcija “Maverick” za proleće – leto 2017. nastaje kao produkt ljudi koji su spremni da žive život obeležen čistotom duše i bezgraničnom ljubavlju. Kolekcija je ispirisana slobodom kao neophodnom stavkom za potpunu sreću.
Boje koje dominiraju jesu bež, svetlo braon, slonova kost, bela, svetlo siva upravo iz razloga, jer su to čiste boje, nežne baš sve ono što opisuje najlepši osećaj koji sloboda može da pruži, kao i crna boja koja predstavlja snagu i oštrinu.U kolekciji su zastupljeni većinom prirodni materijali kao što su muslin, viskoza, pamuk, trikotaža. Konstrukcija modela teži jednostavnosti, oštrih i lepršavih krojeva. Stil koji karakteriše čiitavu kolekciju jeste “manje je više”.
Kolekcija je namenjena svim ljudima svesnim sebe sa željom za bolje sutra. Naši komadi su jedinstveni “Mix and Match” koji možete nositi u svakoj prilici.Ono na čemu je akcenat kada je brend “Sisters Code by SBC” u pitanju, jeste upravo što sa puno ljubavi se bira kako dizajn, kroj tako i materijal koji će omogućiti da se svaka žena i muškarac osećaju ugodno, slobodno i autentično.
Prijatelji revije su: ženska obuća NOVECENTO, muška obuća OFFICESHOES, aksesoari od kože MENNER WOMENNER, kao i Perspectives Software Solution koji im omogućuje predstavljanje njihove kolekcije u potpuno novoj Breezegram i 3DWIGGLE tehnologiji.

Modeli: Milica Milinković, Boris Skokna
Aksesoari: Menner Womenner
Foto: Janko Petković – BGD Studio

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.