Nova beauty oaza u srcu Zagreba – dućan luksuznog brenda Elemis

Mesnička 8 je nova adresa gdje se nakon gotovo pet godina uspješne distribucije Elemisa na ovim prostorima, konačno otvorio i prvi maloprodajni dućan.

Svi Elemis proizvodi od sada su dostupni na jednom mjestu, a svaki kupac ovdje može pronaći profesionalni savjet oko njege kože lica i tijela, ili neke problematike kože. Na ovoj lokaciji se možete informirati oko svakodnevne njege Elemis proizvodima za koje smo sigurni da će svatko naći idealan za sebe. Bilo da je riječ o anti ageingu, čistoj hidrataciji, njezi za muškarce ili njezi tijela, Elemis Croatia team rado će vam pomoći. Kao luksuzni britanski spa brend broj 1 u njezi kože, Elemis je na tržištu već više od 27 godina i pruža  klijentima klinički dokazane proizvode i terapije. Svi proizvodi iz portfelja su klinički ispitani i napravljeni od najboljih sastojaka dobivenih iz prirode. Njihovi mirisi vam daju  jedinstveno iskustvo sa stvarnim rezultatima. 

U zadnjem dijelu shopa, nalazi se malo drugačiji koncept – “Insta beauty bar”, a to je mjesto gdje klijent dolazi u pauzi, nakon ili prije posla može napraviti tretman za lice u roku 15 ili 45 minuta. Tretmani se rade Elemis aparatom za njegu kože koji se sastoji od pet postojećih tehnologija za lice: ultrazvučni piling, terapija svijetlom, galvanske struje, kisik te mikrostruje. Tehnologije aparata mogu se kombinirati do tri u jednom tretmanu, a osam različitih aktivatora, posebno će se prilagoditi vašoj koži. U blagdanskom duhu, na otvorenju dućana prisustvovali su Jelena Glišić, Igor Barberić, Lucija Lugomer, Ana Miščević te mnogi drugi kojima je ambasadorica brenda Antonija Stupar Jurkin otkrila detalje o njezi svoje lijepe kože i o novoj Elemis lokaciji gdje su svi gosti imali priliku konzultirati se oko njege kože i isprobati proizvode.