Nova beauty oaza u srcu Zagreba – dućan luksuznog brenda Elemis

Nova beauty oaza u srcu Zagreba – dućan luksuznog brenda Elemis

Mesnička 8 je nova adresa gdje se nakon gotovo pet godina uspješne distribucije Elemisa na ovim prostorima, konačno otvorio i prvi maloprodajni dućan.

Svi Elemis proizvodi od sada su dostupni na jednom mjestu, a svaki kupac ovdje može pronaći profesionalni savjet oko njege kože lica i tijela, ili neke problematike kože. Na ovoj lokaciji se možete informirati oko svakodnevne njege Elemis proizvodima za koje smo sigurni da će svatko naći idealan za sebe. Bilo da je riječ o anti ageingu, čistoj hidrataciji, njezi za muškarce ili njezi tijela, Elemis Croatia team rado će vam pomoći. Kao luksuzni britanski spa brend broj 1 u njezi kože, Elemis je na tržištu već više od 27 godina i pruža  klijentima klinički dokazane proizvode i terapije. Svi proizvodi iz portfelja su klinički ispitani i napravljeni od najboljih sastojaka dobivenih iz prirode. Njihovi mirisi vam daju  jedinstveno iskustvo sa stvarnim rezultatima. 

U zadnjem dijelu shopa, nalazi se malo drugačiji koncept – “Insta beauty bar”, a to je mjesto gdje klijent dolazi u pauzi, nakon ili prije posla može napraviti tretman za lice u roku 15 ili 45 minuta. Tretmani se rade Elemis aparatom za njegu kože koji se sastoji od pet postojećih tehnologija za lice: ultrazvučni piling, terapija svijetlom, galvanske struje, kisik te mikrostruje. Tehnologije aparata mogu se kombinirati do tri u jednom tretmanu, a osam različitih aktivatora, posebno će se prilagoditi vašoj koži. U blagdanskom duhu, na otvorenju dućana prisustvovali su Jelena Glišić, Igor Barberić, Lucija Lugomer, Ana Miščević te mnogi drugi kojima je ambasadorica brenda Antonija Stupar Jurkin otkrila detalje o njezi svoje lijepe kože i o novoj Elemis lokaciji gdje su svi gosti imali priliku konzultirati se oko njege kože i isprobati proizvode. 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts