Marko Marić – THE BANGCOCKS

Marko Marić frontman  – THE BANGCOCKS

Marko Maric

 

FM42: Marko, kako je nastao muzički bend THE BANGCOCKS?
MM:
Nakon mog povratka iz indije, u Martu 2013. Zmo i ja smo se dogovorili da napravimo grupu, kao posledica sličnih muzičkih ukusa, u pitanju je naravno bila rok grupa. Grupu smo nazvali po mojoj ideji, kao neka igra reči, izmedju ostalih i mog omiljenog grada Bangkok-a.

FM42: Kako opisujete muzički pravac, koji svira Vaš bend?
MM: To je sve rok, ima tu dosta uticaja i grunge pravca pa čak i bluza, ali sve to možemo da podvedemo pod rok.

FM42: Novi singl i spot su se pojavili. Kako su tekle pripreme?
MM: Izašao je dugoočekivani singl i spot za pesmu ”Do poslednjeg metka”. Nije tu bilo nekih posebnih priprema, sem malo fizičkih priprema za spot (osmeh). Što se samog spota tiče, sniman je na četiri lokacije u Beogradu, malo drugačija tematika, i dosta snažan tekst, koji odmah udara u bradu, bez mnogo uvijanja, nešto po čemu sam ja uglavnom prepoznatljiv. Spot je uradjen potpuno drugačije od svega onoga na šta je naša publika navikla i mislim da verno prati tekst pesme. U svakom slučaju vredi pogledati ga.

FM42: Gde nastupate u narednom periodu?
MM: Trenutno smo malo stopirali bukiranje nastupa, bacili smo se na promociju nove pesme, ali očekujem nove datume od Novembra.

FM42: U kom pravcu ide razvoj Vaše karijere, da li postoje planovi da se bavite još nekim poslom koji je vezan za muziku?
MM:
Ja sam u puno poslova vezanih za muzičku insdustriju, od trgovine do ”show business”-a, uz to i u ugostiteljstvu od skora (osmeh). Ostali članovi se bave i drugim delatnostima sem muzikom, a što se tiče ”Bangcocks”-a lagano gradimo svoje ime i reputaciju na našoj rokenrol sceni, videćemo dokle će nas to dovesti.

 RnR 🙂  Marko Bangcocks
FOTO: Sonja Abramović

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”19″ gal_title=”Marko Marić”]