Connect
To Top

KANTAUTORKA BIXY I NENAD ŠKUNDRIĆ DALI PRIMER OSTALIM JAVNIM LIČNOSTIMA SVOJIM HUMANIM DELOM!

Kantautorka Biljana Obradović Bixy objavila je dugo očekivani singl “VAGON”. Tekst za ovu pesmu napisao je Nenad Škundrić. Inače, njemu to nije prvi izlet u muzičke vode s obzirom da je krajem godine snimio duetsku pesmu sa pevačicom Silvijom Jung koja se zove “IMPERIA” za koju je takođe napisao tekst. Pesma je napravila veliki uspeh, pa su dobili i ponudu da istu prepevaju i na nemački jezik.

Ono što je važno napomenuti i što daje na težini celom Biljaninom i Škundrićevom projektu, to je da je pesma “VAGON” posvećena svim ženama koje su bile žrtve nasilja. Ceo tekst je napisan u formi metafore, a spot apsolutno prati celu priču koju je savršeno uradila Biljanina ekipa sa kojom inače sarađuje. I kada se spoji pozitivna energija i jedna ovakva priča ne možete da ostanete ravnodušni kada poslušate ovu pesmu.

Inače, ovo nije jedina pesma koju će Bixy i Škundrić raditi zajedno, jer već sad imaju u planu još nekoliko novih pesama za koje smo sigurni da će vam se dopasti. Čim se “VAGON” bude adekvatno promovisao, Bixy ulazi u studio kako bi nas obradovala novim pesmama koje su već uveliko spremne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in NEWS42

more posts
%d bloggers like this: