Kantautorka Biljana Obradović Bixy objavila je dugo očekivani singl “VAGON”. Tekst za ovu pesmu napisao je Nenad Škundrić. Inače, njemu to nije prvi izlet u muzičke vode s obzirom da je krajem godine snimio duetsku pesmu sa pevačicom Silvijom Jung koja se zove “IMPERIA” za koju je takođe napisao tekst. Pesma je napravila veliki uspeh, pa su dobili i ponudu da istu prepevaju i na nemački jezik.

Ono što je važno napomenuti i što daje na težini celom Biljaninom i Škundrićevom projektu, to je da je pesma “VAGON” posvećena svim ženama koje su bile žrtve nasilja. Ceo tekst je napisan u formi metafore, a spot apsolutno prati celu priču koju je savršeno uradila Biljanina ekipa sa kojom inače sarađuje. I kada se spoji pozitivna energija i jedna ovakva priča ne možete da ostanete ravnodušni kada poslušate ovu pesmu.

Inače, ovo nije jedina pesma koju će Bixy i Škundrić raditi zajedno, jer već sad imaju u planu još nekoliko novih pesama za koje smo sigurni da će vam se dopasti. Čim se “VAGON” bude adekvatno promovisao, Bixy ulazi u studio kako bi nas obradovala novim pesmama koje su već uveliko spremne.