Connect
To Top

Irena Grahovac predstavila novu modnu liniju KONTRA

 Irena Grahovac predstavila novu modnu liniju KONTRA:

Raskoš na Irenin način

Sinoć je Irena Grahovac ponovo pokazala zašto već godinama nosi epitet dive među našim modnim dizajnerima. Revija koju je priredila u okviru Fashion Selection-a, izazvala je oduševljenje svih prisutnih i o njoj će se sigurno još dugo pričati!

-Presrećna sam jer reakcije koje sam dobila posle revije su zaista predivne. Ovo je nova modna linija KONTRA, koju sam upravo pokrenula i koja će ići u posebnu distribuciju. Dakle, nju nećemo distribuirati kroz Irena Grahovac radnje, nego ćemo otvoriti nove za KONTRA liniju. Moda sedamdesetih i osamdesetih je meinstrim za sledeću sezonu. U ovoj novoj kolekciji zastupljene su zvoncare, A krojevi, krzneni okovratnici, kaputi od krzna, prsluci A kroja, krznene torbe. Pretežno sam koristila plemenito krzno, a od boja su korišćeni tonovi zemlje i neizbežna crna – objašnjava modna dizajnerka i dodaje da pored toga što joj je važno da u svojim modelima ostavi lični autorski pečat, kao neko ko već dve decenije vodi ozbiljan biznis, trudi se da isprati i svetske trendove – Milanski sajam kože i krzna odlično je pokazao šta je to trend za narednu sezonu. Tendencija je da plemenito krzno potiskuje montone. Uostalom, ako pogledate revije ozbiljnih svetskih dizajnera za sledeću sezonu, svi su koristili plemenito krzno, pa makar u detaljima. Toga sam se i ja držala.

Modna revija Irene Grahovac privukla je ogroman broj posetilaca: pripadnika sedme sile, poznatih ličnosti, modnih blogera, ljubitelja mode. Mnogi su ostali da stoje jer nije bilo dovoljno sedećih mesta za sve koji su želeli da premijerno vide novu kolekciju naše najuspešnije modne dizajnerke. Ireni su podršku pružili Nada Macura, Goca Tržan, Leontina, Jelena Gavrilović, Biljana Lukić i Ognjan Radivojević, Tamara Bakić, Dragana Ćosić, Boško Jakovljević.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FASHION42

more posts
%d bloggers like this: