Pišem samo o onome u šta verujem i radim sa ljudima za koje smatram da ću, deleći svoju priču sa njima, motivisati druge da budu najbolja verzija sebe.

FM42: Saša, kada i zbog čega ste odlučili da napravite sajt?
Sajt sam pokrenula na nagovor drugarice, jer sam već pisala svoju kolumnu SUNČANA STRANA ŽIVOTA, za jedan drugi portal, ali sam želela bolji dizajn i da sajt na kome izlaze priče bude u skladu sa mojim senzibilitetom. Razmislila sam o tome što mi je prijateljica rekla, i usudila se da pokrenem svoju priču, prvo sam mislila da tu bude zaista samo moja kolumna, ali onda se rodila ideja i o tome da tu mogu da pišem i putopise, ali i da radim intervjue sa ljudima koje cenim i do kojih mogu da dođem. Po vokaciji sam novinar i probudila se u meni velika želja da se posvetim pisanju više. Pored posla menadžera za odnose s javnošću koji obavljam dugi niz godina, pisanje je moja najveća ljubav.

FM42: Na koji način birate teme ili osobe o kojima će te pisati?
Pišem samo o onome u šta verujem i radim sa ljudima za koje smatram da ću, deleći svoju priču sa njima, motivisati druge da budu najbolja verzija sebe. Ako pokrenemo jedno talentovano biće da uradi nešto za sebe, nakon što pročita pricu koju sam uradila sa tobom i tvojom sestrom, moja misija je uspela.

FM42: Kako je reagovalo vaše okruzenje i kakvi su komentari na vaš sajt?
Sajt postoji dve godine, nekad sam pisala više, nekad manje. Sad kontinuitet postoji i srećna sam da sajt posećuju ljudi sa svih krajeva sveta, pa čak i iz Brazila, Perua, Amerike. Kad vidim analitiku sajta, znam da sam na dobrom putu. Mama mi je najveći kritičar i najviše reaguje na kolumne, nije oduševljena kad pišem previše iskreno i o privatnom životu, ali mislim da sam osvojila svoju čitalačku publiku upravo iskrenošću i od toga neću odustati.

FM42: Opišite nam vaš stil oblačenja.
Oblačim se autentično, nosim patike i ravne cipele uz sve. Nikad nisam nosila štikle, ali zato rado biram takve cipele za svoje prijateljice. Obožavam modu, najviše nakit i torbe. Često kombinujem elegnatnije haljine i patike i u tome se dobro osećam. Kad bih se bavila modom mislim da bih dizajnirala clutch torbice jer često ne mogu da nađem odgovarajuću za sebe.

FM42: Kakvi su vam dalji planovi?
Puno putovanja i nove destinacije svakako. Pišem knjigu, biće u narednih godinu dana, možda i pre. Ne smem da obećam pošto sam prilično slobodnog duha i ne volim rokove. Ovaj, koji se baš tiče mog ličnog projekta, ne moram da namećem sebi. Volela bih da pomerim granice u narednim godinama na polju odnosa s javnošću, volim izazove i dinamične projekte.

FM42: Poruka za čitaoce FM42.
Pratite modu, ali ne dozvolite da trendovi pojedu vašu autentičnost. Budite radosni i dozvolite sebi da čak pomalo budete i luckasti. Nikad ne dozvolite da vas pitanje ŠTA ĆE DRUGI MISLITI, zaustavi na putu do ostvarenja vaših snova. SVE JE MOGUĆE