Search
Close this search box.

ZOE KIDA PREDSTAVLJA “SUNCE”

ZOE KIDA PREDSTAVLJA “SUNCE”

Posle vrlo zapaženih singlova BEJBI i ŽENA DETE, kantautorka Zoe Kida nam predstavlja dugo očekivani singl SUNCE. Muziku i tekst je napisala Zoe Kida, aranžman Ivan Bambi Mirković, a režiju spota potpisuje Dora Jung.

U vremenu u kom su lepe vesti slučajnost, statistička greška, u vremenu u kom mračna svakodnevica zatrpava životne radosti, stiže “Sunce”. Sunce” je podsećanje da će sve biti u redu. Sunce je hrana, sreća, ljubav, snaga i pobeda života. Sunce je poruka da postoji nešto veće od naših ovozemaljskih problema, nešto savršenije, čija je neuništiva energija deo nedokučive kosmičke slagalice. Kao iskre te celovite svetlosti, svi odgovori su u nama. Mnogo smo savršeniji nego što mislimo. Šteta, tome nas niko ne uči. Našu suštinu čini harmonija sa prirodom. Intuicija i vera u dobro je naše oružje. Za svakog od nas postoji mesto pod Suncem, za Sunce ima mesta u svakom od nas!” izjavila je Zoe Kida.

Prepoznatljivog muzičkog, a i modnog stila, Zoe Kida je muzičarka fantastičnih vokalnih sposobnosti koja uživa u pisanju i komponovanju. Da je svestrana pokazuje i kroz svoj brend “Žena dete” u kojem dominiraju majice sa natpisima stihova njenih pesama. Sa nestrpljenjem očekujemo njen koncert na ovogodišnjem EXIT festivalu, a do kraja godine će nas obradovati novim pesmama i koncertima. Za više informacija zapratite njen Instagram profil

Verujemo da ćete uživati u pesmi SUNCE  koja je dostupna na svim striming servisima https://kontrarights.lnk.to/Sunce

Fotografije:  Aleksandra Pešić

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts