ZAŠTO FORLLE’D KOZMETIKA?

ZAŠTO FORLLE’D KOZMETIKA?
Svi Forlle’d proizvodi baziraju se na patentiranoj nanotehnologiji, nagrađenom Nobelovom nagradom, kojom se postiže efekat hidratacije i biostimulacije kolagena, do danas potpuno jedinstvenog u svetu kozmetike. Forlle′d je nastao u Japanu 2004.god i zato je zaista tako moćna i tehnološki savršena kozmetika kao i zemlja iz koje potiče.

 ▪️Šta mogu očekivati od Forlledovih preparata?

Forlle′d aktivni sastojci poboljšavaju funkciju kože, obnavljaju njenu strukturu, regenerišu i revitalizuju kožu na ćelijskom nivou. Rezultati se vide već posle prvog nanošenja. Vidljiv i postojan efekat postiže se već nakon jedne sedmice redovne upotrebe, promene kvaliteta kože mogu se videte nakon 28 dana, a odlični dugotrajni rezultati postižu se nakon 2 meseca upotrebe preparata.

 ▪️Koje su prednosti Forlle’d kozmetike u odnosu na druge kozmetičke kuće?

Visoko koncentrovane formule izuzetno su ekonomične i traju i do tri puta duže od običnih kozmetičkih preparata.
Forlle’d tretmani mogu da se primene kao zamena za biorevitalizaciju i mezoterapiju sa iglom. Forlle’d preparati su odlični kao tretmani pre i posle operativnih estetskih zahvata.

U konsultaciji sa stručnjacima Endermološkog centar LPG saznajte više o Forlle’d kozmetici i pozivom na telefon 060 66 00 183 zakažite tretman koji najviše odgovara vašim potrebama.

Zapratite njihov instagram profil Endermološki centar LPG

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

SISTERS CODE ATELIER
Klasičan stil koji ne izlazi iz mode
REVOLUCIONARNI SERUM

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Newsletter

No spam, notifications only about new articles, updates.

Categories

On Key

Related Posts

ZAŠTO FORLLE’D KOZMETIKA?

ZAŠTO FORLLE’D KOZMETIKA? Svi Forlle’d proizvodi baziraju se na patentiranoj nanotehnologiji, nagrađenom Nobelovom nagradom, kojom se postiže efekat hidratacije i biostimulacije kolagena, do danas potpuno

NOVO SAMOPOUZDANJE ZA NOVO LETO!

Starenje, sklonost aknama i hiperpigmentacijama od akni ili sunca, jesu neki od najčešćih  problema sa kojima se suočavaju dame širom sveta u želji da njihova