Za 10 godina postojanja preko 500 talenata završilo prestižnu školu šminke Dragana Vurdelje

Za 10 godina postojanja preko 500 talenata završilo prestižnu školu šminke Dragana Vurdelje

Upis u novi ciklus traje do 9. januara

Dragan Vurdelja, naš ugledni beauty ekspert, u korak sa uspešnom internacionalnom karijerom nastavlja sa edukacijom novih make up talenata u Srbiji u okviru svoje škole, koja je osnovana 2006. godine u Beogradu. Upis u novi ciklus škole traje do 9. januara 2016. godine a polaznici će imati priliku da tokom četiri meseca trajanja nastave u celosti rade sa Vurdeljom lično.
U toku trajanja škole, koja se nalazi na novoj adresi Svetozara Markovića 19, Dragan i njegov tim će svoje znanje i iskustvo iz dugogodišnje karijere prepoznate na domaćoj i internacionalnoj sceni, preneti svim polaznicima, koji žele da steknu zvanje profesionalnog make up artista.
„Edukacija make up talenata ostaje i dalje jedna od mojih najvećih misija. Proteklih 10 godina rada škole pokazali su da smo talentovana nacija kada je profesionalna šminka u pitanju. Želja mi je da moji učenici nastave mojim stopama i ostvare blistave internacionalne karijere. Svoje višegodišnje bogato iskustvo želim da prenesem na njih kroz svoju školu i omogućim im da se razvijaju ne samo na profesionalnom, već i na ličnom planu“ izjavio je ovim povodom Dragan Vurdelja.
Profesionalna karijera Dragana Vurdelje započela je u Beogradu priznanjem Udruženja kozmetičara Srbije 1997. godine a 2005. je proglašen za najboljeg profesionalnog šminkera u Srbiji. Ostvario je saradnju sa brojnim uglednim magazinima kod nas i u svetu a učestvovao je u niz kampanja za čuvene svetske brendove u Parizu i Njujorku, kao što su Estée Lauder, Inglot, Charlotte Tilbury, Zelens, Goldwell, Vidal Sassoon i sarađivao sa nekim od najvećih modnih dizajnera današnjice među kojima su Tom Ford i Stella McCartney, kao i modna kuća Burberry. Njegovo dugogodišnje iskustvo i ekspertiza čine ga našim najuglednijim beauty ekspertom danas, čiji je rad prepoznat i cenjen u celom regionu.
Više informacija na:

www.draganvurdelja.com www.instagram.com/drvurdelja www.facebook.com/VurdeljaMakeUp

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On Key

Related Posts