XYZ, ARMANI EXCHANGE I SPORTINA: SVUCI SE NA – 40, VEĆ OD 17.JUNA!

art, music, fashion, lifestyle, beauty, events
Konačno smo dočekali leto i visoke temperature. Pre nego kreneš ka svojoj letnjoj destinaciji gde ćeš zaboraviti na sve brige, obavezno poseti radnje Sportine Group.
Čeka te primamljiv poziv koji će te ovog puta modno oduševiti: svuci se na -40 i kupuj sa 40% popusta. Od 17. do 20. juna izaberi stajlinge koje celo leto nećeš poželeti da skineš. Letnja kolekcija poznatih modnih brendova očekuje te sa 40% popusta u radnjama XYZ, ARMANI EXCHANGE, SPORTINA kao i u internet prodavnici rs.shop.xyz.fashion.
SVUCI SE NA -40 i obuci se u najnovije modne trendove za nezaboravne doživljaje ovog leta! Poseti radnje XYZ, ARMANI EXCHANGE, SPORTINA kao i internet prodavnicu rs.shop.xyz.fashion.
Izaberi modno usklađene kombinacije, pre nego što leto i zvanično počne. Poziv Sportine Group SVUCI SE NA -40 važi od 17. do 20. juna 2021.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Related Posts

PUTEM ŠAMPIONA – OD STVARNOSTI DO FILMA

Novak Đoković Fondacija priredila zanimljivu prezentaciju programa Putem šampiona kroz specijalnu projekciju tematski srodnog filmskog hita „Kralj Ričard“ o jedinstvenom razvojnom putu čuvenih teniskih sestara