VISOKA MODA I SVETSKI BRENDOVI NA OTVARANJU 36. FASHION SELECTIONA

Sinoć je u hotelu Hyatt Regency revijom Lavani by Jelena Kalinić otvoren 36. Fashion Selection u organizaciji modne agencije Select.

Lavani by Jelena Kalinić

Velika gužva i potraga za kartom više obeležili su prvo veče Fashion Selectiona. Na reviji koja je otvorila Fashion Selection, kreatorka Jelena Kalinić prikazala je kolekciju elegantnih haljina i odela za dame od stila svog brenda Lavani. Publika je na ovoj reviji mogla da oseti dah modnih pista Pariza ili Milana, uživajući u modelima crne, bele i roza boje, koji apsolutno mogu da pariraju svetskoj visokoj modi. Ova revija privukla je i veliki broj poznatih ličnosti, pa su tako u prvom redu sedeli pevačica Aleksandra Radović, glumice Ivana Dudić i Maja Mandžuka, glumac Dušan Kaličanin, influenserke Helen Babić i Ivana Korab, i mnog drugi.

Maja Mandzuka
Ivana Dudić
Helen Babić

Usledila je fantastična i originalna revija poznatih svetskih brendova Bogner, Moncler i Goldbergh, pod nazivom „Alpine Express – Alpski ekspres“. Celokupna revija je, kako joj i sam naziv simbolično govori, bila posvećena predstojećoj ski sezoni, te je publika mogla da pogleda zimske kolekcije, sa primesama retro stila, ali i modelima bogatim koloritom, vrhunskog dizajna i izrade. Publiku su, pored zanimljivog koncepta i koreografije, bez daha svojim nastupom ostavili plesači sa Kube.

Bogner
Moncler
Goldbergh

Večernjem programu prethodio je Kids&Teen Fashion Selection, jedinstveni koncept modne agencije Select, koja je i jedina u Srbiji koja profesionalno radi sa decom manekenima. Na reviji Pertini Fashion mališani su prošetali u sportskim modelima, a posebnu pažnju izazvao je izlazak malih manekena u svečanim odelima. Usledila je revija za malo starije, tinejdžere, poznatog švedskog brenda Lindex, na kojoj su se posetioci uverili u udobnost i jednostavnu eleganciju svojstvenu skandinavskom dizajnu.

Lindex
Pertini Fashion

36. Fashion Selection nastavlja se večeras u hotelu Hyatt Regency revijama Nemanja Pantelić powered by Schweppes, Ninia by Sanja Konjović, Big Hug by Beka Zečević, Gorim – Apsolutno fantastične, Miss Hoodie, AleksandrePavlović i Kristine Kovačević.

Autor fotografija je Saša Džambić.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

NOVE TENDENCIJE ’60

Izložba “Nove tendencije ’60” predstavlja svojevrstan omaž umetničkoj sceni u Italiji šezdesetih godina prošlog veka. U fokusu su tri izložbe: “Gencay, Brtka, Franchini” održana u