Vichy Dercos Densi-Solutions – Za kosu koja ispunjava vaša najbujnija očekivanja

art, music, fashion, lifestyle, beauty, events

Dercos Densi-Solutions: Za kosu koja ispunjava vaša najbujnija očekivanja

Ako se vam se čini da je vaša kosa tanka i slaba i da joj nedostaje gustina – vreme je da se pridružite hiljadama zadovoljnih korisnika Vichy kozmetičkih preparata za negu slabe kose sklone difuznom opadanju, iz Dercos Densi-Solutions linije koji podstiču rast kose i utiču na njenu gustinu, volumen i jačinu.

Na smanjenje kvaliteta kose tokom života utiču različiti biološki i spoljni faktori, te kosa postaje osetljivija na agresivne faktore poput UV zračenja, zagađenja vazduha i vode, ali i stresa, a dodatno se s godinama smanjuje i količina aktivnih folikula dlake. Kako bismo povećali otpornost kose, pospešili volumen i gustinu – Dercos Densi-Solutions nudi efikasno rešenje za samo šest nedelja1.

Ana Nikolić
Svetlana Bjelan
Milica Novković

   EFIKASNA RUTINA NA BAZI AKTIVNIH SASTOJAKA

Kontinuiranom upotrebom Dercos Densi-Solutions kompletne nege vaša kosa ostaće – gušća, deblja i otpornija. Ipak,    efikasnost proizvoda ogleda se u aktivnim sastojcima poput ramnoze, vitamina E i filoksana, kao i ceramidima.    Posebno vidljive rezultate daje losion u okviru Densi Solutions koncentrovane nege, čiji antioksidansni sastav i aktivni  sastojak stemoxydin intenzivno deluju na teme glave, povećavajući broj dlaka čime uvećavaju ukupnu masu kose. Istraživanja efikasnosti sprovedena na 138 žena, kod 96% njih beleže deblju kosu, 91% otporniju, 88% gušću, dok 91% ispitanika je zapazilo veći volumen iz korena.

Dercos Densi-Solutions

Za optimalne efikasne rezultate preporučuje se upotreba sva tri proizvoda Densi-Solutions šampon za slabu i tanku kosu koji uklanja nečistoće sa kože glave i revitalizuje kosu od korena, Densi-Solutions regenerator koji hidrira i poboljšava kvalitet kože glave dok kosu vraća jedrinu i debljinu, kao i Densi-Solutions

1 Kliničko ispitivanje, 79 žena, 6 nedelja

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Related Posts