Uz najnoviju Extravert maskaru iz kozmetičke kuće Avon trepavice dobijaju najekstemniji volumen

Oči koje radoznalo i otvoreno posmatraju svet, jedine će imati petlju da taj isti svet i osvoje! Zato je važno da svojim očima pružite priliku da govore i pogledom prenesu svaku emociju. Usudite se da nosite najekstremniji izgled trepavica ikada, dajući svojim očima oštar i siguran pogled.


Kozmetička kuća Avon oduvek brine o lepim i snažnim ženama i trudi se da svoju bogatu kolekciju konstantno dopunjuje novim proizvodima koji su plod udruženih snaga tehnologije i nauke o lepoti.
Najnovije dostignuće ponelo je ime Extravert i u pitanju je maskara koja će ohrabriti svaku damu da pronađe svoju unutrašnju snagu i svetu pokaže svoje pravo lice. A ono je lice jedne samouverene, lepe i negovane dame, kojoj je dovoljan samo jedan pogled da pokaže šta misli.


Extravert je maskara čija ekstremna formula oblaže trepavice intenzivnim pigmentom i vlaknima nalik svili za volumen koji se udvostručava svakim nanošenjem. I to bez brige o gromuljicama jer Extravert četkica rešava taj problem. Naime, ova ekstremna četkica u potpunosti će napuniti trepavice i pružiti svlenkast i pun volumen i to u tri nijanse: najcrnja crna – Blackest Black, smeđe crna – Brown Black i teget – Navy, a vi odaberite onu koja najviše odgovara vašem pogledu na svet.


Extravert maskara dostupna je od 1. avgusta u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs, po ceni od 1199 dinara. Ako poručite onlajn, stiže direktno na vašu adresu!

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Svečanim otvaranjem počeo 52. FEST

Dodelom nagrade Beogradski pobednik za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti reditelju Želimiru Žilniku, 23. februara 2024, u prepunoj Velikoj sali MTS Dvorane, svečano je otvoren 52.