USPEŠNO ODRŽAN 24KITCHEN PIKNIK U BAŠTI

PRVI SEPTEMBARSKI VIKEND U ZNAKU DOBRE HRANE, VINA I MUZIKE

Mnogobrojni ljubitelji prirode, ali i ukusne hrane, dobrog vina i muzike, okupili su se prvog septembarskog vikenda u Botaničkoj bašti “Jevremovac” kako bi uz manifestaciju “24Kitchen Piknik u bašti” napravili predah od dinamične svakodnevice.


Posle velikog uspeha letnjih manifestacija koje su održane u Botaničkoj bašti, kao što su festivali “Wine Garden” i “Jazz in the Garden” od istih producenata, Beograđani su imali priliku da uživaju u gastronomsko-muzičkom događaju i poslednjim danima leta u najlepšoj zelenoj oazi u centru grada. Posetiocima je na ruku išlo i lepo vreme, koje je usledilo posle dugotrajnog kišnog perioda, te su sunčevi zraci u Botaničku baštu doveli sve one željne dobrog provoda. A to je i ovog puta garantovala bogata ponuda izabranih proizvođača hrane i pića, uz muziku poznatih imena.


Piknik je bio prilika da u najlepšem parku u Beogradu posetioci uživaju u specijalitetima pripremljenim po receptima poznatih svetskih kuvara, poput Džejmija Olivera ili Gordona Remzija, kao i u specijalitetima italijanske i portugalske kuhinje. Pored toga, u organizaciji “24Kitchen” posetioci su mogli da učestvuju u radionicama poznatog majstora kulinarstva i osnivača škole kuvanja „Il Primo“ Slobodana Radete, kao i da uživo prate njegov podkast „Umami šegrt“. Pričalo se o različitim temama – od oštrenja noževa i estetike fine dining tanjira, preko recepta za najbolji tatar biftek, do toga kako se pravi prava napolitanska pica. Kao poslastica, za kraj je ostavljeno gostovanje Nine Babić, zvezde 24Kitchen emisije „Moja francuska pekarica“.


Posetioci su uživali i u sjajnom muzičkom programu – nastupali su Ljetno Kino Big Bend, The Quarantinos, Drvo Truo, kao i fado diva Tamara Jokić i kantautorka Jelena Petošević.
24KITCHEN je svetski poznat brend, posvećen kuvanju i zdravoj ishrani, a istoimeni TV kanal je osmišljen tako da odgovori na rastuće interesovanje gledalaca za kulinarskim emisijama, ali i za to da sami pripremaju hranu i da saznaju više o kvalitetu proizvoda.


Kanal 24KITCHEN deli brigu populacije o kvalitetu proizvoda i o zdravlju, te ovaj program prezentuje sveže namirnice, zdravu obradu hrane i racionalnu ishranu. Kuvari ovog kanala neki su od najpopularnijih globalnih i lokalnih imena u svetu kulinarstva, oni upoznaju svetski auditorijum sa važnim i zanimljivim činjenicama o ishrani, privlačnim sastojcima, ukusima i kombinacijama iz svih delova sveta, kao i najboljim lokalnim tradicionalnim jelima.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

FM42 MAGAZIN

On Key

Related Posts

Meet the artist Daria Spühler

We have a great honor to present to you  photographer Daria Spühler, one of the selected participants of open call “First Date”. This is her

FashionMag42 vam predstavlja Styx

FM42: Jelena, kada ste odlučili da dizajnirate natik i zašto baš ime Styx? Pre dve godine sam počela sa izradom nakita kao dodatnim poslom.U međuvremenu