Ušće Fashion Night svečano zatvorio 39. Black’n’Easy Fashion Week

Svečano zatvaranje 39. Black’n’Easy Fashion Week-a večeras je upriličeno tradicionalnim događajem UŠĆE Fashion Night. Bogat revijski program bio je podeljen u segmente koji tematski prate različite modne trendove i potrebe kupaca, a poznati stilisti i atraktivni moderatori programa pokušali su da široj publici predstave trendove na jedan vrlo zanimljiv, ali i edukativan način.

U prvom bloku revija, održanom od 17 do 18 časova, predstavljene su Sport i Casual kombinacije; a nakon kratke pauze, od 19 do 20 časova, prikazane su Business i Night odevni komadi.
Snežana Dakić i Boško Jakovljević biti su moderatori programa i zahvaljujući odličnom poznavanju modnih prilika vešto su nas vodili kroz aktuelne trendove. Na pisti su se, pored manekena, našle i brojne poznate ličnosti među kojima su: glumci Jelena Gavrilović i Nikola Glišić, popularna pevačica Nevena Božović kao i Saša Plećević (Dr Feelgood).
Nikola Glišić Foto: Đorđe Tomić
Jelena Gavrilović Foto: Đorđe Tomić
Jelena Gavrilović / Foto: Đorđe Tomić
 Specijalan segment programa obeležili su urednici vodećih modnih i lifestyle magazine: Aleksandra Gavrilović, urednica portala Lepota i Zdravlje, Sanja Vuletić, urednica tema u magazinu Grazia, Ana Stefanović, izvršna i modna urednica Harpers Bazaara; koje su sa posetiocima podelile modnu filozoviju časopisa koje uređuju i dale im praktične savete za stilizovanje u svakoj prilici.
UŠĆE Shopping Centar ove godine slavi 7. rođendan a svi smo u prilici da mesec dana uživamo u različitim dešavanjima i osvojimo čak 777 nagrada!
Proslava 7. rođendana trajaće punih mesec dana, tako da sve posetioce do 30. aprila očekuje još puno dobre zabave, brojna iznenađenja i čak 777 vrednih nagrada. Sa jednom ili dve kupovine u UŠĆE Shopping Centru, tokom rođendanskog meseca, čiji je ukupan iznos veći od 5.000 dinara, automatski se stiče pravo za učće u velikoj UŠĆE nagradnoj igri “Mesec dana 7. rođendana”. Sedmoro najsrećnijih posetilaca imaće priliku da osvoje kartice sa po 250.000 dinara za šoping, njih 70 osvojiće vaučer na 5.000 dinara, a 700 posetilaca dobiće na poklon vaučer od 2.000 dinara.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On Key

Related Posts