U okviru FashionMag42 Fashion Days Belgrade održao se Fashion forum

U okviru FashionMag42 Fashion Days Belgrade održao se Fashion forum

Prijatelj foruma je LIU JO. Nastao iz ideja da svojim dizajnom oslika viziju savremene žene, italijanski brend LIU JO preko 25 godina uspešno kreira prepoznatljive kolekcije, koje su postale sinonim elegancije i ženstvenosti. Svaki detalj je u potpunom skladu sa neprikosnovenim italijanskim glamurom, dok su sofisticiranost i elegancija u fokusu svih kreacija.

LIU JO svojim kolekcijama poziva žene svih uzrasta da izraze svoju ličnost, uz konstantno obraćanje pažnje na detalje i korišćenje najfinijih materijala u izradi. Gosti predavači na panelu su bile Adrienn Ujhazi koja se bavi istraživanjem održivog materijala u oblasti vizuelnih umetnosti i Dragana Ferlinc jedna od omiljenih katering kuvara poznatih ličnosti. Publika je imala priliku da sazna sve o razvoju birazgradivih materijala, reciklaži i redizajnu istih. Ujhazi je istakla da su održivi materijali budućnost u modnoj industriji. Dragana Ferlinc je napravila paralelu izmedju modne i preduzetničke industrije i podelila sa publikom svoje znanje i iskustvo i poručila da je organizacija ključ uspeha.

Posetioci foruma imali su priliku da uživaju u novom ukusu Somersby pića – Strawberry & Lime. Partner foruma kompanija Perspectives Software Solutions GmbH Zurich predstavila je novi servis. CardURL je veza do vaše onlajn vizitkarte, kao URL ili QR kod. Omogućava vam da uradite mnogo više nego na papiru ili u jednostavnom QR kodu.

Moderatori FashionMag42 Fashion foruma su Vladana Veljković i Dragana Ferlinc.

Sledeći Beauty & Fashion Forum održaće se 18. maja u hotelu Zepter u Beogradu.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Fashionmag42 intervju: Vanja Juranić

Fashionmag42 magazin je imao priliku porazgovarati sa rediteljkom Vanjom Juranić koja je privukla veliku pažnju sa filmom ‘Samo kad se smijem’ . Otkrila nam je

Nova Superhero kolekcija slavi ljubav!

Prava ljubav se lako nosi uz novu Superhero kolekciju! Mastercard i NURDOR predstavljaju četvrtu Superhero kolekciju inspirisanu ljubavlju koju potpisuje muzičar Kendi, a sav prihod