U NOVOJ TIMBERLAND KOLEKCIJI PRONAĐITE SAVRŠENE SAVEZNIKE ZA KIŠNE DANE

art, music, fashion, lifestyle, beauty, events

Kišovito novembarsko vreme u modni fokus opravdano vraća obuću koja pruža vrhunsku zaštitu i toplinu, koja poseduje onaj neodoljivi kul faktor, a uz sve to pristaje uz svaku odevnu kombinaciju.
Na oduševljenje svih ljubitelja streetwear stila, poznati američki outdoor brend Timberland predstavio je atraktivne modele za jesen koji vas pozivaju da izađete napolje i prkosite prohladnom vremenu, jer je garancija kvaliteta potvrđena čuvenim logotipom brenda, ručno utisnutim sa spoljne strane obuće.

Euro hiker čizme Duboke patike Bele kožne patike

U ženskoj kolekciji ističu se kultni modeli „Kanađanki“ u raznim bojama i dezenima, ali i čizme sa floralnim printom koji predstavlja pomak od prepoznatljive estetike brenda. Pored toga što ćete izgledati savršeno stilizovano, ove čizme biće idealan način da unesete vedrinu u sive, kišne dane.

Kožne cipele Treeline Trekker vodootporne cipele Heritage čizme Euro Sprint cipele Greenstride patike

Hannover Hill čizme Lisabon Lane srebrne čizme Allington čizme sa potpeticom Heritage kožne čizme
Modeli iz muške kolekcije kombinuju dizajn i stil sa udobnošću i toplinom. Izrađeni od najfinije vodootporne kože, predstavljaju must-have komade sezone čiji će izgled zadovoljiti i najzahtevnije ukuse.

Kožne cipele Treeline Trekker vodootporne cipele Heritage čizme Euro Sprint cipele Greenstride patike

Nova kolekcija brenda Timberland dostupna je u monobrend prodavnicama u šoping centrima Galerija, Ušće i Rajićeva u Beogradu, kao i Promenada u Novom Sadu. Najpoželjnije sezonske komade možete da pronađete i u svim Fashion&Friends multibrend prodavnicama, te online šopu fashionandfriends.com i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Related Posts

PUTEM ŠAMPIONA – OD STVARNOSTI DO FILMA

Novak Đoković Fondacija priredila zanimljivu prezentaciju programa Putem šampiona kroz specijalnu projekciju tematski srodnog filmskog hita „Kralj Ričard“ o jedinstvenom razvojnom putu čuvenih teniskih sestara