Treće veče Belgrade Fashion Week-a

Zvezdano veče Fashion Weeka!

Treće veče 44. Beogradske nedelje mode otvorila je revija linije “Deconstructed” by Atelier Igor Todorović. Ovo je kolekcija sa potpuno novim pristupom formi i istraživanju tkanina i kao takva namenjena je komunikaciji sa modnom publikom koja traži aktivno, inovativno i zanimljivo učešće u modnoj sezoni.  “Deconstructed” je linija koja iznova inovira i primenjuje tkanine i trend, detalje i modne predloge . U ovoj kolekciji postoje savremeni tehnološki materijali poput neoprena, ali i vune, viskoze i specijalno dorađenih tkanina. Delovi kolekcije izrađeni su i od čiste svile i u detaljima brižljivo prostudirani kako u dekoru tako i u formi i na taj način se vezuju za estetiku koju Atelier Igor Todorovic neguje u svom modnom potpisu. Kolekcija “Deconstructed” jasno poručuje da trendove dekonstruišete i prilagodite sebi i svom stilu života.

Na reviji Faktory by Boško osetila se svežina i buntovnički duh, a avangardni odevni predmeti koje je publika imala priliku da vidi, namenjeni su prvenstveno devojkama i mladićima koji odvažno ističu svoju individualnost, seksepil i autentičnost. Casual kombinacije i poigravanje bojama čine najnoviju kolekciju veoma atraktivnom, bez težnje za pukom komercijalizacijom. Kreator je i ovoga puta vođen idejom da je moda naša komparativna vrednost u odnosu na druge, pa tako njegove modele karakteriše street style, animal printa i casual chic. Kako je već i naviknuta Boškova publika, on je i ovaj put priredio šou, tokom ove revije pistom su prošetale i Aleksandra Jeftanović  i Mirjana Jestrović sa decom u Boškovim modelima.

Iskonski ljubitelji mode znaju da su kolekcije brenda Martini Vesto by Boško uvek prepoznatljive i inovativne. Svi odevni komadi su made-to-measure, izrađeni od visoko kvalitetnih materijala, a svojim edgy dizajnom najviše privlače pažnju modno osvešćene publike. Savršeno ukrojene kreacije odišu individualnošću, a kako se poslednjih godina insistiralo na komercijalnom karakteru, svi modeli imaju upotrebnu vrednost na najvišem nivou. Bogatu modnu kolekciju, namenjenu muškarcima i ženama, neizostavno je pratio umetnički performans u kojem je Goca Tržan hodala pistom u belom odelu iz kolekcije i pevala svoj čuveni hit Haljina, dok su je pratili manekeni.

Uz sjajne modele veče je obeležilo i prisustvo brojnih javnih ličnosti.

Autor fotografija Đordje Tomić

Faktory by Boško

 

Faktory by Boško

 

Martini Vesto by Bosko
Martini Vesto by Bosko
Atelje Igor Todorović
Atelje Igor Todorović
Atelje Igor Todorović
Atelje Igor Todorović
Luna Lu
Goran i Jovana Trivan
Igor Todorovic Nenad Radujevic
Tamara Paunović
Veljko Kuzmanovic Verica Rakocevicž
Valentina Obradovič

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On Key

Related Posts

Dana Light  = umetnost

Dana Light  = umetnost DANA LIGHT kolekciju čine modeli dizajnerke Danice Tonšić, elegantne print tunike izradjene od najfinijeg pamuka.  Osećanja ljubavi materijalizovana su kroz odeću