SVI PRIČAJU O SPEKTAKULARNOJ MODNOJ REVIJI STEVE MADDEN KOJA JE OSVOJILA BEOGRAD

Poznati američki brend Steve Madden priuštio je sinoć beogradskoj publici impresivno iskustvo koje predstavlja potpuni pomak od klasične modne revije.

Preko 400 zvanica uživalo je u savršenoj fuziji mode i pop kulture, uz teatralni performans jedne od najvećih muzičkih zvezda u regionu. Prvi deo revije obeležili su modeli iz najnovije kolekcije koja slavi njujorške korene brenda: štikle u dramatičnim bojama ružičaste, neon zelene i narandžaste, uvek trendi mokasine, zavodljive čizme preko kolena u metalik nijansama i kultne booties koje su osvojile kupce od osnivanja brenda 1991. godine.

Posebnom vizuelnom utisku doprinele su Steve Madden shopping kese u kojima su defilovale manekenke, skrivajući tako osobu a naglašavajući obuću.

Glam look modela naglašen je kosom skupljenom u visoki rep brenda Balmain Paris Hair Couture, koji se nalazi na tronu premium linija za negu kose.

U drugom delu revije, grupa igrača izvela je tačku u jesenjim sneaker modelima, prenoseći pokretom i dinamikom tela energiju sa njujorških ulica.

Najveće iznenađenje večeri priredila je muzička diva Jelena Karleuša koja predstavlja otelotvorenje Steve Madden alfa žene: slobodnu i snažnu ličnost sa potpunom kontrolom nad svojim životom.

Jelena je prošetala modnom pozornicom u fuksija čizmicama sa platformom i bodiju koji je maksimalno istakao njenu figuru, a ceo look zaokružila je neočekivanim detaljem – velom u jarkoružičastoj boji. Muzička zvezda je omogućila gostima da na trenutak uđu u njene cipele i osete novi naboj energije i emocija.

Događaju su prisustvovale brojne ličnosti iz modnih, umetničkih i šoubiz krugova uključujući Natašu Bekvalac, Ninu Janković, Luku Raco, Mihajla Veruovića Voyage, Minu Milutinović i Danijelu Dimitrovsku.

Pored njih, u prvim redovima sedele su i popularne devojke Instagrama Dunja Jovanić, Jasmina Šupeljak, Una Krlić i mnoge druge.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Fashionmag42 intervju: Vanja Juranić

Fashionmag42 magazin je imao priliku porazgovarati sa rediteljkom Vanjom Juranić koja je privukla veliku pažnju sa filmom ‘Samo kad se smijem’ . Otkrila nam je

Nova Superhero kolekcija slavi ljubav!

Prava ljubav se lako nosi uz novu Superhero kolekciju! Mastercard i NURDOR predstavljaju četvrtu Superhero kolekciju inspirisanu ljubavlju koju potpisuje muzičar Kendi, a sav prihod