SPRING SUMMER 2023 COLLECTION

D R A G A N A O G N J E N O V I Ć SPRING SUMMER 2023 kolekcija je izvedena iz preciznih krojeva prefinjenih linija naglašenog struka, delikatnih bretel i visoko zakopčanih haljina, suknji sa visokim pojasom, pa do produženih bluza u muslinu koje nadahnjuju romantičnim skladom diskretno provirujući.

U kontrastu sa nežnim teksturama, siluetu dopunjavaju pravougaoni oblici minđuša, narukvica u pozlati i od srebra, kao i organski oblici miđuša i ogrlica u transparentnom koloritu

D R A G A N A O G N J E N O V I Ć

B E O G R A D

D R A G A N A O G N J E N O V I Ć

B E O G R A D

Boje SPRING SUMMER 2023 kolekcije su u monohromatskom antracit spektru tonova, ali ovoga puta sa organskim koloritnim akcentima, od duboko zelene, sive, u bojama zemlje i ponekom sunčano žutom tonu.


Make up Inglot tima je nežan, mlad i transparentan sa akcentom ruža Inglot lip tint 39 i olovke za usta 311 u jarko narandžastoj boji. Frizure nose u izgledu prirodnost i dašak prolećnog svežeg vetra u izvedbi Paola hair style, Salona Cut i Salona na vodi.

Dodatak 2023 SPRING kolekciji, su posebno izrađene torbe od jako malih, mini veličina do skoro putnih dimenzija, u crnoj ili akcent naradžastoj, žutoj boji i bojama peska i čokolade.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On Key

Related Posts