Search
Close this search box.

SPRING EXPLOSION by Lovely Bags

Najjednostaviji trik kojim ćete svoju odevnu kombinaciju učiniti originalnom, posebnom i uzbudljivom svakako je izbor upečatljive torbice! Efektna torbica će izazvati čudo transformišući najjednostavniji monohromatski outfit u jednu sasvim novu dimenziju!

Kada su u pitanju upravo takve – originalne torbice, regionalno popularan modni brend ženskih ručno rađenih tašnica, Lovely bags, nepogrešiva je adresa za pronalazak jedne takve – savršene! Već znamo da je njihov izgled upečatljiv i jedinstven, ali uspešno nas osvajaju i teraju da se uvek iznova zaljubimo u modele koji nastaju sa puno ljubavi i pažnje, a posebno osluškujući zahteve svojih klijentkinja.

Lovely bags Team, predvođen Marijom Perić, vodeći se svetskim trendovima poručuje da ovog proleća svakoj ženi treba jedna torbica u boji. Upravo s tim motivom priuštili su nam pravu eksploziju boja novom kolekcijom. Nemoguće će biti neprimećen uz raskoš ljubičastih, plavih, ružičastih, crvenih ili metalik zlatnih nijansi koje su složene na torbicama umerenih dimenzija, a u koje će stati tačno onoliko stvari koliko je zaista i potrebno jednoj ženi. Na ovaj živi kolorit nadovezan je nezaobilazni cvetni print koji je ovog proleća poželjan na svim modnim dodacima.

Kompletna kolekcija je dostupna u Lovely Bags Store u Beogradu (TC Stadion i TC Merkator), Novom Sadu (TC Mekrator i Bazar) i Novom Pazaru, a najnovije modele iz kolekcije, koji su omiljene i kod naših poznatih dama, možete pogledati i naručiti uz dodatne popuste na službenoj Facebook i Instagram stranici brenda https://www.instagram.com/lovelybags_official/ Lovely Bags.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts