Slavimo  60 godina ukusa Gorkog lista Neka traje!

art, music, fashion, lifestyle, beauty, events

Glamuroznom proslavom u hotelu Hyatt Regency u Beogradu je večeras obeleženo 60 godina ukusa Gorkog lista. Pod sloganom – Neka traje, okupili su se tvorci, prijatelji i ljubitelji Gorkog lista, nazdravljajući tradiciji kvaliteta sa jedinstvenom željom da sve što je dobro traje.
Prepoznatljiv i magičan ukus tajne recepture, doslednost i posvećenost svih koji je brižno čuvaju i primenjuju, decenijama garantujući originalan nepromenjen kvalitet, kao i imidž jedinstvene harmonije gorko-slatkog doživljaja, svakako su razlozi za trajanje  „Jedinog pravog“.


Domaćin  ove večeri, gospodin Vojin Đorđević, kreator i osnivač brenda Gorki list, zahvalio se svima koji su deo svog života, svoje ljubavi, pažnje, entuzijazma  i energije, kao i znanja i kreativnosti posvetili uopravo Gorkom listu i istakao: „Osećao sam uvek veliku odgovornost da se ta ogromna energija i ljubav usmeri na pravi način i verujem da smo u tome uspeli, jer smo stvorili magičan brend čiju snagu ne gradimo samo mi, već i svi naši poslovni partneri u Srbiji i inostranstvu i naši potrošači, čije poverenje nismo baš nikada izneverili. Zahvaljujući jasnoj viziji i veri u potencijal Gorkog lista – da postane i proznatljiv svetski brend, posvećeno gradimo njegovo plasiranje na inostranim tržištima, što sve nas dodatno inspiriše da damo samo najbolje u daljem razvijanju našeg brenda.“


Da dobra prijateljstva dugo traju, večeras na crvenom tepihu, dokazale su brojne zvanice iz sveta filma, muzike, mode, sporta i poslovnog okruženja, koje su se okupile oko teme – Neka traje, nazdravljajući u ime trajanja svih lepih i dobrih trenutaka i stvari u životu. Fantastičnom kabaretskom programu koji je vodila glumica Katarina Radivojević, u glamuroznoj koreografiji Milana Gromilića, koji je prikazao sve promene u životu, filmu i muzici u prethodnih šest decenija uz isticanje gorko-slatke jedinstvenosti Gorkog lista koja nepromenjena traje, prisustvovali su Neda Ukraden, Nataša Bekvalac, Lazar Ristovski, Iva Štrljić, Duška Jovanić, Jelena Tomašević, Suzana Mančić, Dušan Kecman, Mlađan Šilobad, Ana Bekuta, Eva Ras, Ilda Šaulić, Bata Spasojević, Cakana i brojni drugi gosti koji su do sitnih sati uživali u žurci koja je usledila, a na kojoj je pevao Saša Matić, a specijalni gost bila Jelena Karleuša.

1961. godine je osmišljena jedinstvena receptura Gorkog lista od ukupno 27 lekovitih biljaka među kojima dominira pelin. Od tada, tokom dugih šest decenija, Gorki list neguje tajnu recepturu i garantuje vrhunski kvalitet i jedinstven ukus zahvaljujući kojima godinama zauzima lidersku poziciju u svojoj kategoriji u Srbiji, a zastupljen je i u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Nemačkoj, Švajcarskoj, Rusiji, Italiji, Rumuniji i Americi, gde uspešno sprovodi misiju predstavljanja domaćih proizvoda i ovog, više puta nagrađivanog, vodećeg brenda iz Srbije.

FOTO: Goran Srdarov

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Related Posts

PUTEM ŠAMPIONA – OD STVARNOSTI DO FILMA

Novak Đoković Fondacija priredila zanimljivu prezentaciju programa Putem šampiona kroz specijalnu projekciju tematski srodnog filmskog hita „Kralj Ričard“ o jedinstvenom razvojnom putu čuvenih teniskih sestara