Search
Close this search box.

Skarlet Johanson i Čening Tejtum vode nas na Mesec ovog leta!

Romantična komedija „Odvedi me na mesec” dolazi ekskluzivno u bioskope 11. jula

Skarlet Johanson i Čening Tejtum vode nas na Mesec u romantičnoj komediji „Odvedi me na mesec” koja dolazi ekskluzivno u bioskope 11. jula. Radnja filma je smeštena u šezdesete godine prošlog veka i donosi na velika platna romantiku, dašak glamura, kao i verni prikaz priprema za lansiranje ljudske ekipe na Mesec.

Cole Davis (Channing Tatum) and Henry Smalls (Ray Romano) in FLY ME TO THE MOON.

Nakon što je NASA zaposlila Keli Džouns (Skarlet Johanson), britku i provokativnu kreativnu direktorku, kako bi popravila njihov javni imidž, ona je otežala posao Kolu Dejvisu (Čening Tejtum), uštogljenom direktoru zaduženom za pripremanje misije Apolo 11. Dok traju pripreme misije, u igru se uključuje i Bela kuća koja od zaljubljenog para traži da pod hitno lažiraju snimak sletanja na Mesec, jer ni po koju cenu ne smeju da dozvole da javnost sazna da nisu uspeli…

Cole Davis (Channing Tatum) in FLY ME TO THE MOON.

Reditelj filma je Greg Berlanti (superherojske serije Arrow, The Flash, Supergirl, Titans, Superman & Lois, romantična komedija Life As We Know It i romantična dramedija Love, Simon). Skarlet Johanson je najprofitabilnija glumica današnjice, a publika širom sveta je ceni zbog toga što se oprobala u različitim filmskim žanrovima – mega popularnoj franšizi Avengers, drami Marriage Story, SF ostvarenju Lucy, psihološkom trileru Prestige… Čening Tejtum je postao ikona komedije nakon uspeha filmova 21 i  22 Jump Street, a status seks simbola je dobio nakon uloge u filmskom serijalu Magic Mike.

Kelly Jones (Scarlett Johansson) and Cole Davis (Channing Tatum) in FLY ME TO THE MOON.

U filmu se pojavljuju i Vudi Harleson (True Detectiv, Venom 2, Zombieland, Igre gladi) kao manipulativni vladin čovek koji nadgleda celu misiju, i Rej Romano (serija Svi vole Raymonda, originalni glas Mannyju u serijalu Ledeno Doba, film The Irishman) koji glumi dobronamernog i simpatičnog savetnika u NASA-i.

Kelly Jones (Scarlett Johansson) in FLY ME TO THE MOON.

Od 11. jula u bioskopima širom zemlje, publika će biti u prilici da gleda neobičan spoj romantične komedije i istorijske drame. Ostvarenje „Odvedi me na mesec” ulepšaće vrele letnje dane, a publiku lansirati na Mesec!

 

PRESS: CON FILM D.O.O. BEOGRAD

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts