SENIDAH x FASHION&FRIENDS: MAGIČNA NOĆ ZA PAMĆENJE

SENIDAH x FASHION&FRIENDS: MAGIČNA NOĆ ZA PAMĆENJE

Stil, glamur, atmosfera ispunjena emocijama i veličanstveni nastup balkanske muzičke zvezde Senidah obeležili su jučerašnji ekskluzivni Fashion&Friends događaj.

Veče je u potpunosti bilo podređeno istinskom uživanju dugogodišnjih saradnika, partnera i prijatelja vodećeg multibrend koncepta u regionu.

Sto odabranih zvanica iz sveta biznisa, mode, filma i muzike uživalo je uz energični beat beogradskog DJ-a Rokama i vrhunske koktele barmena koji je stigao iz Londona specijalno za ovu priliku.

Prostor je odisao zavodljivim glamurom, a upečatljivi detalji i prepoznatljivi crno-beli pod verno su preneli duh Fashion&Friends koncepta.

Kruna večeri bio je nastup umetnice koja godinama samouvereno vlada na tronu regionalne muzičke scene.

Senidah je izvela svoje najveće hitove u potpuno novom, flamenco aranžmanu, a već nakon prvih taktova megapopularne pesme Slađana, sa samo njoj svojstvenom lakoćom, atmosferu je pretvorila u pravi muzički spektakl o kom će se još dugo pričati.

Koncert je završen svima omiljenim hitom Replay, koji je nastao kao rezultat kreativne saradnje između Senidah i čuvenog italijanskog denim brenda.

Tokom proteklih 15 godina, Fashion&Friends postao je prepoznatljiv po modnim dešavanjima koji pomeraju granice inovativnosti i kreativnosti, bez jasne razlike gde prestaje moda, a počinje umetnost.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

SISTERS CODE ATELIER
Klasičan stil koji ne izlazi iz mode
REVOLUCIONARNI SERUM

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Newsletter

No spam, notifications only about new articles, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Jadran Malkovich glumac u fokusu!

FM42 magazin je porazgovarao sa jednim od najtraženijih glumaca u Srbiji, otkrio nam je koju ulogu priželjkuje, na koji način je bira i kakvi su

SENIDAH x FASHION&FRIENDS: MAGIČNA NOĆ ZA PAMĆENJE

SENIDAH x FASHION&FRIENDS: MAGIČNA NOĆ ZA PAMĆENJE Stil, glamur, atmosfera ispunjena emocijama i veličanstveni nastup balkanske muzičke zvezde Senidah obeležili su jučerašnji ekskluzivni Fashion&Friends događaj. Veče