Sedam modela torbi koje nikada neće izaći iz mode

Na nedavno održanom HONOR FashionMag42 Fashion Days dogadjaju primetili smo sedam modela torbi koje svaka devojka i žena treba da ima u svom ormaru.

Klasika kojoj se svi rado vraćamo, mala crna torbica izradjena od najfinije kože. Ukoliko želite da budete elegantne ili vam je potrebna torba za biznis look pravi izbor je Donna Monika.

Malo urbanija i puna kolorita je definitivno torba iz asortimana Xenia Bags. Ukoliko želite da osvežite vaš look i unesete vedrinu u vašu odevnu kombinaciju izaberite neku od Xenijinih torbi.

Ima nečeg neodoljivog u biranju torbi koje su napravljene od otvarača od limenki. Ukoliko ste maštale da imate torbu koja je možda izradjena od vašeg omiljenog pića, možete je imati LiMenka brend je tu da vam da dozu futurističkog looka.

Kokoro torba ispirisana kulturom Japana, odvešće vas definitivno u neku novu avanturu. Sam izgled torbe učiniće da uvek budete primećene.

Rafaela vam nudi jedinstvenu torbu za putovanja, izlaske, dnevnu upotrebu. Unikatni kožni proizvod, visokog kvaliteta i dizajna može vaš basic stajling učiniti da izgleda baš kao sa piste.

Mavo Bags ima torbu koja može da se nosi od jutra do večeri, u koju može da stane sve što vam je potrebno. Možete ih naći u raznim bojama.

Mila handmade je brend pletenih torbi izuzetnog dizajna i je tu da vam da notu retro look-a koji će vas vratiti u ormare vaših mama i baka. Dolaze u raznim bojama i oblicima, neke sa drvenim drškama. Izbor je na vama.

Sedam veličanstvenih torbi koje su dizajnirale nama poznate dizajnerke, nikada neće izaći iz mode.

Ukoliko želite da uložite u novu torbu koju ćete obožavati, neka to bude neki od ovih modela.

Modeli: Vera Parish i Duška Jovanić

FOTO: Lidija Antonović

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Fashionmag42 intervju: Vanja Juranić

Fashionmag42 magazin je imao priliku porazgovarati sa rediteljkom Vanjom Juranić koja je privukla veliku pažnju sa filmom ‘Samo kad se smijem’ . Otkrila nam je

Nova Superhero kolekcija slavi ljubav!

Prava ljubav se lako nosi uz novu Superhero kolekciju! Mastercard i NURDOR predstavljaju četvrtu Superhero kolekciju inspirisanu ljubavlju koju potpisuje muzičar Kendi, a sav prihod