Ruža Essentials – Hair Spa organska oaza za buduće mame

art, music, fashion, lifestyle, beauty, events

Kažu da je trudnoća blaženo stanje. Kako bi to upotpunili, Ruža Essentials je kreirala prvu organsku Hair Spa oazu i tako postala saveznik svake novopečene mame i one koja će to tek postati. Organski Ruža Therapy #MomToBe rituali su savršeno rješenje za zdravu i bujnu kosu.

Počnite na vrijeme jačati svoju kosu kako bi spriječili njezino opadanje u post-porođajnom periodu. Kosa tijekom trudnoće postaje jača i gušća zbog povišene razine hormona, koji se nakon poroda vraćaju u normalu i dolazi do pojačanog ispadanja kose. Baš zbog toga, važno je posvetiti se vlasištu kako bi se smanjila količina ispadanja u post-porođajnom periodu!

Ruža Essentials predstavlja jedinstven, moćan i opuštajući Mom To Be ritual koji se sastoji od šest tretmana koji će vašu kosu učiniti snažnijom i sjajnijom, a jedinstveni sastojci proizvoda pomoći će vlaknima da se čvršće održe u vlasištu. Upravo zato, svaki ritual započinje Detox tretmanom vlasišta kako bi se stvorila idealna podloga za daljnje tretmane. Pristup je u potpunosti personaliziran i ovisi o potrebi svake trudnice, ovisno o tome nedostaje li vam sjaja, strukture ili imate problem sa vlasištem.

Rezervirajte svoj termin i dogovorite konzultacije za Mom To Be therapy ritual, a Ruža Essentials vam šesti tretman daje na poklon! Ne propustite niti jedan dan do savršene kose!

Uz Ružu, nema straha!

#RuzaMomToBe

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Related Posts

PUTEM ŠAMPIONA – OD STVARNOSTI DO FILMA

Novak Đoković Fondacija priredila zanimljivu prezentaciju programa Putem šampiona kroz specijalnu projekciju tematski srodnog filmskog hita „Kralj Ričard“ o jedinstvenom razvojnom putu čuvenih teniskih sestara