Revijom poznatih dama u venčanicama Božica Velousis otvorila 20. Sajam venčanja

Najveći događaj u industriji venčanja na Balkanu, 20. Sajam venčanja Wedding Weekend, proteklog vikenda održan je u hotelu Hajat.

Tradicionalno, prvi dan Wedding Weekenda, obeležio je jedan od najpopularnijih gradskih događaja “Revija poznatih”, kad su brojne javne ličnosti prošetale modnom pistom i predstavile najnovije kolekcije haljina, venčanica i odela različitih stilova i za svačiji džep.

Pistom je prva prošetala spisateljica Božica Velousis, u raskošnom princeza modelu beogradskog salona venčanica Afrodita i Nina. Ovaj predivan model venčanice apsolutni je trend za aktuelnu sezonu među mladama, a srpska književnica Božica Velousis koju domaći mediji često nazivaju srpskom Merilin Monro po šesti put uzela je učešće na ovoj manifestaciji.
Sajam venčanja “Wedding Weekend” već 20 godina predstavlja pravu adresu za buduće mladence iz čitave Srbije. Tokom tri dana sajma, na gotovo 2.500 kvadratnih metara izložbenog prostora, više od 60 renomiranih izlagača predstavilo je bogatu ponudu proizvoda i usluga.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On Key

Related Posts