Reda Milano predstavlja inovaciju na našim prostorima!

Živimo u vremenu najrazličitijih trendova i brendova. Svaki brend se trudi da bude poseban, ali samo mali broj u tome i uspe.

Ono što razlikuje dobar brend su vrednosti koje taj brend obuhvata, priča koju želi da ispriča, i volja da se ispuni uvek rastuća želja kupaca za autentičnošću i ostavljanjem jasnog i snažnog utiska. Posebno kada su u pitanju cipele, najvažniji deo svakog outfit-a.

Reda Milano satkana je od snažnih poruka i hrabrih priča. Ovaj brend svojim dizajnom pomera granice i i centar moći vraća tamo gde mu je i mesto – nama samima.

Beskrajno maštovite kombinacije boja i oblika a pod konceptom unutrašnje snage, samostalnosti i čvrstine koja je savremenoj ženi potrebna će promeniti način na koji posmatrate sebe, i način na koji vas drugi doživljavaju.

Svaki model predstavlja idealno izbalansiranu kombinacijunežnosti i prkosa, ženstvenosti i moći, odmerenosti i spremnosti na rizik.

Kreirane tako da se u njima uvek čvrsto stoji na zemlji, uz osećaj šetnje po oblacima, Reda Milano predstavlja inovaciju na našim prostorima, i sasvim sigurno će postati zaštitni znak svake samosvesne, samostalne i uspešne žene koja se uprkos svojoj čvrstini se ne boji da uz to oseća i sanja. “

Link za kupovinu papuča ovde ili klik na sliku.

Reda Milano predstaviće neke od modela papuča na izložbi u okviru izdanja Fashionmag42 Fashion Days u hotelu Zepter na Terazijama.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

SISTERS CODE ATELIER
Klasičan stil koji ne izlazi iz mode
REVOLUCIONARNI SERUM

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Newsletter

No spam, notifications only about new articles, updates.

Categories

On Key

Related Posts

ZAŠTO FORLLE’D KOZMETIKA?

ZAŠTO FORLLE’D KOZMETIKA? Svi Forlle’d proizvodi baziraju se na patentiranoj nanotehnologiji, nagrađenom Nobelovom nagradom, kojom se postiže efekat hidratacije i biostimulacije kolagena, do danas potpuno

NOVO SAMOPOUZDANJE ZA NOVO LETO!

Starenje, sklonost aknama i hiperpigmentacijama od akni ili sunca, jesu neki od najčešćih  problema sa kojima se suočavaju dame širom sveta u želji da njihova