Search
Close this search box.

Recite „zbogom“ pigmentnim flekama uz NIVEA LUMINOUS630®

Iako su nekim ljudima pigmentne fleke simpatične, ženama koje se bore s njima definitivno nisu. Upravo suprotno, predstavljaju im veliki svakodnevni problem koji pokušavaju da prikriju šminkom i reše na razne načine.

Nakon 10 godina pažljivog istraživanja i pregleda više od 50.000 aktivnih sastojaka, NIVEA naučnici napokon su otkrili onaj koji najbolje tretira hiperpigmentaciju – LUMINOUS630®.
Od lansiranja NIVEA seruma protiv pigmentnih fleka 2021. godine, revolucionarni sastojak LUMINOUS630® pomogao je više od milion žena u lečenju svih vrsta tamnih fleka.

Danas, zahvaljujući proširenoj NIVEA LUMINOUS630® liniji za tretiranje pigmentnih fleka s dva nova seruma, žene širom sveta imaju novi razlog za slavlje!
Osetite samopouzdanje i neprocenljiv osećaj blistave kože bez fleka uz NIVEA Cellular Luminous serum protiv fleka od akni, Anti-Age Serum protiv staračkih pega i NIVEA Cellular LUMINOUS630®napredni serum protiv pigmentnih fleka s pojačanom formulom!
Za potrebe masne, mešovite kože i kože sklone nepravilnostima tu je NIVEA Cellular Luminous serum protiv fleka od akni koji će se pobrinuti da vaša koža bude ujednačenija, glađa i blistavija.
Formula ovog laganog gelastog seruma sadrži LUMINOUS630® koji će smanjiti i posvetliti fleke od akni, salicilnu kiselinu koja nežno ujednačava nesavršenosti, hijaluronsku kiselinu koja vlaži kožu, kao i ekstrakt zelenog čaja koji pomaže u kontroli sebuma.

 

•  U toku 2 nedelje fleke od akni su vidljivo svetlije i postepeno se smanjuju.
•  Deluje protiv postojećih pigmentnih fleka.
•  Preporučuje se za masnu i mešovitu kožu.

Posebno razvijen za potrebe zrele kože – NIVEA Cellular Luminous Anti-Age Serum kombinuje dokazanu efikasnost patentiranog sastojka LUMINOUS630® u smanjenju fleka kao i NIVEA efekat protiv starenja. Omogućiće vam čvršću kožu i vidljive rezultate za samo 2 nedelje i popuniće duboke bore u toku 7 dana.
Zaboravite na staračke pege nastale tokom 10 godina uz NIVEA Cellular Luminous Anti-Age Serum koji efikasno smanjuje čak i tvrdokorne pigmentne fleke, a zahvaljujući hijaluronskoj kiselini i pojačivaču kolagena podstiče njegovu prirodnu proizvodnju i pomaže da se vrati volumen vašem licu.

 

 

 

 

 

• Deluje na postojeću pigmentaciju kako bi posvetlio tamne fleke i smanjio njihovu veličinu.
•  Sprečava nastanak novih pigmentnih fleka.
• Nežan za kožu i preporučuje se za sve tipove kože, uključujući osetljivu.

Prvi svetski serum protiv fleka ponovo je lansiran s pojačanom formulom!
Napredna formula NIVEA Cellular LUMINOUS630® sada sadrži dvostruku količinu hijaluronske kiseline i obnavlja tonus kože uz dubinsku hidrataciju. Smanjuje sve vrste fleka i sprečava njihovo ponovno pojavljivanje s prvim vidljivim rezultatima nakon dve nedelje.

• Sadrži patentirani sastojak LUMINOUS630® za ujednačen, svetliji i blistav ten.
•  Pogodan za sve tipove kože i efikasan za sve tonove kože.
• Lagani serum smanjuje tamne fleke za 2 nedelje, sprečava njihovo ponovno pojavljivanje, razotkrivajući prirodnu blistavost kože.

U efikasnost seruma već nas je uverio NIVEA Cellular LUMINOUS630® koji je zasluženo svetski broj 1 serum protiv pigmentnih fleka.

Kako biste se i sami u ovo uverili, NIVEA vam nudi garanciju povratka novca od 1. 9. do 31. 10. 2023. za kupovinu bilo kojeg NIVEA Luminous seruma.

 

Dostupni proizvodi:
NIVEA Cellular Luminous serum protiv fleka od akni 30 ml – preporučena mpc 3.121,19 RSD
NIVEA Cellular Luminous Anti-Age Serum protiv staračkih pega 30 ml – preporučena 3.121,19 RSD
NIVEA Cellular LUMINOS 630® napredni serum protiv pigmentnih fleka30 ml – preporučena mpc 3.121,19 RSD

Za više informacija o NIVEA proizvodima posetite:
EKSPERT ZA SVE VRSTE PIGMENTNIH FLEKA – NIVEA
LUMINOUS630 serum protiv staračkih pega i pigmentnih fleka – NIVEA
EKSPERT ZA SVE VRSTE PIGMENTNIH FLEKA – NIVEA
Pratite nas i na IG NIVEA global

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts