RABANNE H&M KOLEKCIJA EKSKLUZIVNO PREDSTAVLJENA U BEOGRADU

RABANNE H&M KOLEKCIJA EKSKLUZIVNO PREDSTAVLJENA U BEOGRADU

Dugoočekivana kolekcija Rabanne H&M ekskluzivno je predstavljena u Beogradu, u prisustvu velikog broja poznatih ličnosti iz sveta mode, muzike i filma, iz Srbije i regiona. Ceo događaj je protekao u znaku šljokica, srebra i zlata, u skladu sa glavnom temom ove dizajnerske saradnje.

Nataša Bekvalac

Nina Janković, Buč Kesidi, Danijela Dimitrovska, Marina Ćosić – neke su od poznatih ličnosti koje su među prvima u svetu imale priliku da ponesu novu Rabanne H&M kolekciju, dok su pored njih, na velikoj žurci, prisustvovali i Seka Aleksić, Kristina Radenković, Ivana Nikolić, Aleksandra Jeftanović, Ivana Dudić, Matea Milosavljević, Ena Luna i mnogi drugi. Celokupna lokacija pretvorena je u spektakularni disko klub, a živopisni detalji su bili na svakom koraku – od prezentacije kolekcije, foto zone, tematskih koktela do svih ostalih detalja koji su prisutne ostavili bez daha.

Danijela Dimitrovska

Pored upoznavanja zvanica sa blistavim svetom ove kolaboracije, vrhunac večeri bilo je iznenađenje, nastup pop zvezde Nataše Bekvalac, koja je izvela svoje najveće hitove u potpuno novom, disko aranžmanu. Nataša je za ovu priliku odabrala Rabanne H&M ljubičasti komplet, a nakon koncerta koji je atmosferu doveo do usijanja, provod je nastavljen u ritmu najvećih domaćih i stranih disko hitova, koje je puštala DJ Blair Lea.

Seka Aleksić

Inspirisani nasleđem koje Rabanne modna kuća do danas nosi sa sobom, kreativni direktor Julien Dossena i H&M oduševili su publiku kolaboracijom koja briše liniju koja razdvaja retro i futurizam, pomera granice ukusa i na najbolji način oslikava živopisnu prirodu ovog brenda. Težnja za balansom između glamura i svakodnevnog je upravo ono što oslikava ovu kolekciju, koja je poseban akcenat stavila na koncept održivosti.

Buč Kesidi,

Rabanne H&M kolekcija se sastoji od ženske i muške odeće, modnih dodataka i kućnog dekora koji predstavljaju pohvalu izuzetnosti, šiku i neprikosnovenom dizajnu. Kolekcija će biti dostupna od 9. novembra, u H&M prodavnici, u Knez Mihailovoj, kao i na internet stranici www.hm.com.

Nina Janković
Kristina Radenković
Ivana Nikolić,

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

NOVE TENDENCIJE ’60

Izložba “Nove tendencije ’60” predstavlja svojevrstan omaž umetničkoj sceni u Italiji šezdesetih godina prošlog veka. U fokusu su tri izložbe: “Gencay, Brtka, Franchini” održana u