Search
Close this search box.

Projekat CeraVe days ponovo u gradovima Srbije dostupan studentima

POČINJU CERAVE DANI NA FAKULTETIMA U BEOGRADU, NIŠU I KRAGUJEVCU
STUDENTI, EVO PRILIKE DA PITATE STRUČNJAKE DERMATOLOGE SVE ŠTO VAS ZANIMA O PRAVILNOJ NEZI KOŽE

Povodom početka nove studentske godine, a nakon velikog interesovanja studenata, poznati američki brend CeraVe nastavlja sa sprovođenjem projekta ,,CERAVE DAYS” sa ciljem da osvesti mlade i studente koliko je važno zdravlje kože i edukuje ih o pravilnoj svakodnevnoj nezi kože

VELIKI INTERES STUDENATA ZA „CERAVE DAYS“ PROJEKAT
Hiljadu studenata je iskoristilo priliku za besplatan pregled dermatologa tokom prvog kruga projekta „CeraVe days“, a više od 400 je prisustvovalo edukativnim panelima. Pored saveta, mladi su na štandovima dobili više od 10.000 uzoraka CeraVe proizvoda.

VELIKI INTERES STUDENATA ZA „CERAVE DAYS“ PROJEKAT
Hiljadu studenata je iskoristilo priliku za besplatan pregled dermatologa tokom prvog kruga projekta „CeraVe days“, a više od 400 je prisustvovalo edukativnim panelima. Pored saveta, mladi su na štandovima dobili više od 10.000 uzoraka CeraVe proizvoda.

Prvi u nizu edukativnih događaja biće održan 9. oktobra na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu, zatim se 11. oktobra nastavljaju žurkom u Studentskom gradu. Potom slede Filozofski fakultet u Nišu 13. oktobra i Medicinski fakultet u Kragujevcu 16. oktobra.
Ispred zgrade fakulteta, studentima će na raspolaganju biti dermatolozi koji će obavljati besplatne preglede kože i pružati savete o tome kako pravilno negovati kožu u skladu sa njenim tipom i potrebama. Uz prijatnu atmosferu, šoljicu kafe i fotkanje, studenti će imati priliku da se druže, uživaju ali i nauče kako da neguju svoju kožu.

CERAVE TEHNOLOGIJA ZA LJEPŠU I ZDRAVIJU KOŽU
NE PROPUSTITE!

U periodu od 5.10. do 20.11. aktivna je akcija na sve CeraVe proizvode u ONLINE apoteci Galen Pharm. Uz promo kod CERADAYS studenti imaju 20% popusta na sve CeraVe proizvode!

NE PROPUSTITE!
U periodu od 5.10. do 20.11. aktivna je akcija na sve CeraVe proizvode u ONLINE apoteci Galen Pharm. Uz promo kod CERADAYS studenti imaju 20% popusta na sve CeraVe proizvode!
Svi zainteresovani za dublje razumevanje pravilne nege kože imaće priliku da prisustvuju panel diskusiji u sali fakulteta na kojem se projekat održava i postaviti stručnjacima pitanja koja ih zanimaju. Panelisti će biti specijalista dermatovenerologije dr. Jovana Majstorović, Medical Omnichannel Manager divizije L’Oreal Dermatological Beauty, magistar farmacije i specijalista kozmetologije Ana Kovačević i brend ambasador Dušan Petrović, koji će odgovoriti na pitanja studenata i pružiti im stručne savete i korisne informacije o nezi kože i njenoj rutini.

,,Zadovoljstvo je što sam deo ovog projekta edukacije mladih o pravilnoj nezi kože, jer oni ponekad znaju da traže savete na pogrešnom mestu. Koža je naš najveći organ i prva linija zaštite i neophodna joj je adekvatna nega u zavisnosti od tipa. Iz prakse vidimo da veliki broj mladih ima kožu sklonu nepravilnostima, da ih muče akne koje često izlaze pred ispite, što nimalo ne čudi jer koža itekako reaguje na stres. Važno je da im mi dermatolozi pomognemo u pronalasku najboljih rešenja i zato je CeraVe kao brend koji su razvili dermatolozi pravi partner za ovakve akcije!’’ istakla je specijalistkinja dermatoverenologije, dr Jovana Majstorović.

Prepoznatljvo lice CeraVe brenda, fotograf Dušan Petrović je već na svojim mrežama najavio zabavu, druženje, fotografisanje i podelio uzbuđenje što će još jednom biti deo ovog edukativnog projekta. „Veliki broj nas se u nekom periodu života borio ili sada suočava sa problematičnom kožom, te je ovo zaista sjajna prilika za studente da se informišu na pravoj adresi o adekvatnim savetima za negu svoje kože. Iako je moja koža prilično zahvalna, to ne znači da joj osnovna nega nije potrebna. Verujem da će i moje iskustvo i saveti stručnjaka biti od velike koristi svima koji nam se pridruže na predavanjima.“, dodao je Dušan.

CERAVE PONUDA ZA SVE STUDENTE U SRBIJI

U periodu od 5. oktobra do 20. novembra aktuelna je akcija na sve CeraVe proizvode u online apoteci Galen Pharm. Uz kod CERADAYS studenti imaju 20 odsto popusta na proizvode iz širokog asortimana brenda među kojima su linije za čišćenje, negu lica i negu tela za različite tipove kože: suvu, masnu, mešovitu i izrazito suvu i grubu kožu.

Među mladima, posebno se ističe linija Blemish Control, namenjena koži sklonoj nepravilnostima. Ova linija obuhvata Gel za čišćenje i Gel za negu kože sklonu nepravilnostima, i postala je izuzetno popularna. Takođe, proizvodi za čišćenje lica i tela, posebno prilagođeni za svaki tip kože, stekli su kultni status. To uključuje Hidratantnu emulziju za čišćenje lica i Penušavi gel za čišćenje lica, koji ne samo da efikasno čiste, hidriraju, već i uklanjaju višak sebuma, a istovremeno čuvaju zaštitnu barijeru kože.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts