PREPLANULI TEN U TREN OKA

Jedan od najprodavanijih proizvoda brenda Sparkle Cosmetics je maslac za brže i intenzivnije dobijanje preplanulog tena. Koristi ste nakon kreme sa zaštitnim faktorom.
Maslac poboljšava brže i intenzivnije dobijanje preplanulog  tena. Koži daje predivan  sjaj. Dragocena prirodna ulja i puteri kožu izdašno hrane i vlaže. Ne pruža UV-zaštitu. Nema SPF faktor.
⁣Proizvod ne sadrži žaštitni faktor!⁣ ⁣⁣⁣
* Bezbedan za trudnice, dojilje.⁣
* Proizvod ne nanositi na lice, jer ne sadrži spf faktor
* NAPOMENA: Solarijum koristite na sopstvenu odgovornost!!! ⁣
⁣⁣⁣
NAČIN UPOTREBE:⁣
⁣⁣⁣Nanesite na kožu  pre izlaganja suncu. Nema izlaganja suncu od 12h do 15h. Koristiti nakon kreme sa SPF faktorom. Hrani kožu, poboljšava njenu elastičnost i čuva njen zdrav i sjajan izgled. Pogodna je i za osetljivu, isušenu kožu. Proizvod nije primeren za dečju i jako svetlu  kožu, kao ni za lice jer ne sadrži spf faktor.  Nije za jelo!⁣
SASTOJCI:⁣
Cera alba, Theobroma Cacao Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter, Cocos Nucifera Oil, Daucus Carota Seed Oil, Juglans Regia Seed Oil, Tochopherol, Mica, Parfum.
Zapremina: 225 ml⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Miris: Egzotično voće i kokos⁣⁣⁣⁣

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On Key

Related Posts

Dejan Gvozden with band

Posle dugogodišnje karijere, frotmen, autor i gitarista benda “Kristali”, Dejan Gvozden, priprema svoj prvi solo album.Od nedavno se preselio u Knjaževac, i u svom studiju