Search
Close this search box.

PREMIJERA LILA KABERE MONIKE ROMIĆ

Premijera „Lila“ kabarea Monike Romić, obogaćenog muzikom 50ih i 60ih, a govori o ženama koje su promenile svet, biće održana u četvrtak 22. februara od 19h u Centru za kulturu Vlada Divljan. Kabare je o damama koje su učinile nešto dobro za čovečanstvo i ispunile svoj san i strast, menjale svet na raznim poljima od umetnosti do nauke, a sve to uz sjajnu muziku, duhovite priče, brojne izvođače i goste iznenađenja.

Čućete fascinantne priče o ženama kao što su Hedi Lamar, Marija Kiri, Sofija Soja Jovanović, Džozefina Bejker, Valentina Tereškova i ostale, kao i neke nezaboravne hitove, ali i pesme koje dugo niste čuli. Otkrićemo vam samo neke od njih: „Šu-šu“, „Lutka koja kaže ne“, „Chattanooga Choo Choo“, „Ljubav i moda“, „Autobus Calypso“, itd.

Kreator projekta Svetlost žene, koji je podržao Sekretarijat za kulturu Grada Beograda, je Monika koja potpisuje i režiju, a dramaturškinja je Slavica Ljujić. Pored Monike na sceni se pojavljuju i Vojislav Savić kao DJ, hor The International Belgrade Singers pod vođstvom Olge Biserčić, Slavica Ljujić, Nikola Ugrinović u ulozi plesača i gost premijere Miki Damjanović.
Ukoliko želite da odlepršate, bar nakratko, u neka lepa i čista vremena, uz pregršt dobre muzike, sjajnog humora, zadivljujuće priče, ples, gitare, buzuki, nabavite karte na vreme na Tickets sajtu. Gospodo, ne propustite da izvedete dame i svi uživate u ovom vremeplovu!
Deo prihoda ide u humanitarne svrhe za Društvo Multiple Skleroze Srbije, za pomoć ljudima sa MS, a povodom obeležavanja 50 godina postojanja ovog društva.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts