PREMIJERA LILA KABERE MONIKE ROMIĆ

Premijera „Lila“ kabarea Monike Romić, obogaćenog muzikom 50ih i 60ih, a govori o ženama koje su promenile svet, biće održana u četvrtak 22. februara od 19h u Centru za kulturu Vlada Divljan. Kabare je o damama koje su učinile nešto dobro za čovečanstvo i ispunile svoj san i strast, menjale svet na raznim poljima od umetnosti do nauke, a sve to uz sjajnu muziku, duhovite priče, brojne izvođače i goste iznenađenja.

Čućete fascinantne priče o ženama kao što su Hedi Lamar, Marija Kiri, Sofija Soja Jovanović, Džozefina Bejker, Valentina Tereškova i ostale, kao i neke nezaboravne hitove, ali i pesme koje dugo niste čuli. Otkrićemo vam samo neke od njih: „Šu-šu“, „Lutka koja kaže ne“, „Chattanooga Choo Choo“, „Ljubav i moda“, „Autobus Calypso“, itd.

Kreator projekta Svetlost žene, koji je podržao Sekretarijat za kulturu Grada Beograda, je Monika koja potpisuje i režiju, a dramaturškinja je Slavica Ljujić. Pored Monike na sceni se pojavljuju i Vojislav Savić kao DJ, hor The International Belgrade Singers pod vođstvom Olge Biserčić, Slavica Ljujić, Nikola Ugrinović u ulozi plesača i gost premijere Miki Damjanović.
Ukoliko želite da odlepršate, bar nakratko, u neka lepa i čista vremena, uz pregršt dobre muzike, sjajnog humora, zadivljujuće priče, ples, gitare, buzuki, nabavite karte na vreme na Tickets sajtu. Gospodo, ne propustite da izvedete dame i svi uživate u ovom vremeplovu!
Deo prihoda ide u humanitarne svrhe za Društvo Multiple Skleroze Srbije, za pomoć ljudima sa MS, a povodom obeležavanja 50 godina postojanja ovog društva.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Chek out The Best Actors Home platform!

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts