Search
Close this search box.

Počinju CeraVe dani, studenti požurite na besplatne preglede

U susret Danu studenata, 4. aprila, dermokozmetički brend CeraVe najavljuje realizaciju novog kruga projekta CeraVe Days u okviru kog svi zainteresovani studenti imaju priliku da obave besplatan pregled kože, konsultuju se sa dermatologom, prisustvuju edukativnom predavanju i zabave se uz kafu i različite kreativne sadržaje.

VELIKI INTERES STUDENATA ZA „CERAVE DAYS“ PROJEKAT

U 2023. godini, dve hiljade studenata je iskoristilo priliku za besplatan pregled dermatologa tokom projekta „CeraVe days“, a više od 800 je prisustvovalo edukativnim panelima. Osim saveta, mladi su na štandovima dobili više od 10.000 uzoraka CeraVe proizvoda.

CeraVe dani za studente_fotograf Dušan Petrović_brend ambasador

Nepisano pravilo studentskog doba je pojava bubuljica tokom ispitnog roka. O ovoj misteriji ali i mnogim drugim dilemama u vezi sa negom kože diskutovaće studenti fakulteta u Beogradu, Nišu i Novom Pazaru, kao i na 63. kongresu biomedicinskih nauka u Vrnjačkoj Banji, ali i svi zainteresovani sa drugih fakulteta koji su zainteresovani da posete predavanje i obave pregled.

Tokom aprila, brend je ovim povodom pripremio i posebnu ponudu od 20 odsto popusta na celokupan asortiman, a u okviru CeraVe dana, studenti će imati i priliku da budu u ulozi svojih profesora i postave pitanja dermatovenerološkinji dr Jovani Pešić. Na panel diskusiji će se pridružiti i Dušan Petrović, poznati fotograf i influenser, koji je takođe i ambasador brenda, poznat po svojoj negovanoj koži i van objektiva. Ko su digitalni dermatolozi, i kako izgleda pristup nezi kože iz ugla brenda, objasniće Medical Omnichannel Manager u diviziji L’Oreal Dermatological Beauty, magistarka farmacije i specijalistkinja kozmetologije, Ana Kovačević.

CeraVe dani za studente_panel diskusija

Prvi u nizu edukativnih događaja održaće se 3. aprila na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu, zatim se 5. aprila nastavljaju na Stomatološkom fakultetu. Potom slede Fakulet sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu 10. aprila, Medicinski fakultet u Nišu 15. aprila i Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru 17. aprila.

Ispred zgrade navedenih fakulteta, studentima će na raspolaganju biti dermatolozi koji će obavljati besplatne preglede kože i pružati savete o tome kako pravilno negovati kožu u skladu sa njenim tipom i potrebama. Uz prijatnu atmosferu, šoljicu kafe i fotografisanje, studenti će imati priliku da se druže, uživaju ali i nauče kako da neguju svoju kožu.

Ovaj projekat proizašao je iz bliske saradnje s dermatolozima, baš kao i asortiman proizvoda brenda CeraVe, te ima za cilj pružanje efikasnih rešenja mladima kako bi pravilno negovali svoju kožu.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts