Internacionalni model iz Zagreba – Petar Puškarić

Ko je Petar Puškarić?
Petar je jedan običan dečko kao i svaki drugi 23-godišnjak. Voli igrati video igre, nogomet, teretanu, vani u klubu partijati i malo spavati. A u slobodno vrijeme otići na faks.

Šta Vas je navelo da se bavite modelingom?
To je malo kompliciranija priča, ali da je skratimo. Prijatelj mi je rekao da se tako u Europi jedino moze doći do glumačke karijere, a ja bi jako rado želio postati glumac, tako da sam se upisao u jednu agenciju i krenuo sa karijerom modela, u nadi da ću doći do glume.
Koji Vam je do sada najveci projekat u modnoj karijeri?
Ne mogu nažalost izdvojiti baš jedan posebni, jer svaki ima svoje značenje. Ali da baš moram birati – izabrao bi turski Vogue, kampanju u turskoj maracana mens koja je bila po cijeloj Turskoj i u Thailandu reklama f&f koja se prikazivala punih 3 mjeseca na svim videoprojektorima na Thailandu.

Šta Vam najviše prija, a šta ne dok radite editorijale?
Sve ovisi s kojim fotografom radite. Najviše prija dok je opuštenost i zezancija i potom napraviti vrhunske slike, a najgore je ako je dosadno i još uz to napravite loše slike, doslovce upropašten dan.

Kakvi su Vam dalji planovi?
Sve ovisi o mojem manageru kako on isplanira tako ću ja i putovati.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

NOVE TENDENCIJE ’60

Izložba “Nove tendencije ’60” predstavlja svojevrstan omaž umetničkoj sceni u Italiji šezdesetih godina prošlog veka. U fokusu su tri izložbe: “Gencay, Brtka, Franchini” održana u