Search
Close this search box.

PATRIZIA PEPE u Rezidenciji Italijanskog Ambasadora

Modna revija PATRIZIA PEPE u Rezidenciji Italijanskog Ambasadora

Ni veliko nevreme, ni blokiran Beograd, nisu sprećili veliki broj izuzetnih gostiju da prisustvuju pravom modnom spektaklu, ali i drštvenom događaju, modnoj reviji PATRIZA PEPE, u orgnaizaciji “Fashion company”, agencije “Fabrika” i Italijanske Ambasade, koja je održana u Rezidenciji Italijanskog Ambasadora.


Gostima, među kojima su bili brojni Ambasadori i ugledne zvanice poslovnog i javnog života, pred početak
programa su se obratili Vesna Mandić, vlasnica Fabrike, Italijanski Ambasador, NJE Gdin Luca Gori i Manja Babović, direktorka marketinga “Fashion company” koja je svojom lepotom i harizmom, ali i uspešnim poslovanjem, oduševila sve prisutne.


Svi modeli u toku revije su bili ispraćeni aplauzom, jer je kolekcija PATRIZIA PEPE bila u pravom smislu reči, modna poslastica..
Prepoznatljiv po minimalističkoj estetici s pomakom, brend PATRIZIA PEPE je zasluženo stekao kultni status posle gotovo tri decenije postojanja na svetskoj modnoj sceni. Modeli su namenjeni samouverenim ženama koje istinski uživaju u modi, a zaštitni znak brenda the Fly postao je simbol besprekornog kvaliteta utkanog u svaki komad.

U novoj kolekciji dominiraju upečatljivi kolorit, lepršavi krojevi i laganiji materijali koji toplim prolećnim danima pružaju poseban šarm.
Kreativni tim brenda je minimalističku estetiku i svedenu formu udružio sa gotovo alhemijskom mešavinom zavodljivosti, ali i određene doze buntovništva.
Uz metalik nijanse koje su postale glavni aduti prolećne garderobe, ključne komade odlikuju atraktivni geometrijski prorezi, stvoreni za suptilno isticanje siluete.

Boško Jakovljević
Tamara Paunović
Sandra Ćoban i Italijanski Ambasador Luca Gori
Ašok Murti i Nina Reljić

Sponzori modne revije: LUŠTICA BAY, GORDA, hotel REGENT PORTO MONTENEGRO
Koktel: vino vinarije “100 žena” i “Gorda”
Za besprekoran izgled manekena su se pobrinuli: “Golden Rose”, studio lepote “Jasna” I frizer Bojan Nastasić

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts