Search
Close this search box.

Osvoji kurs šminkanja i najnovije Kiko Milano proizvode

Poznati brend šminke i kozmetike KIKO Milano predstavio je letnju Gold Reflections kolekciju inspirisanu zalaskom sunca na obali Italije.

Tim povodom KIKO Milano u utorak 18.6.2024. s početkom u 12h organizuje make-up workshop u saradnji sa brend ambasadorkom Dunjom Jovanić (@imfashionbabe) i talentovanom šminkerkom Jelenom Roksandić (@jelenarox).

Svi učesnici će imati priliku da tokom radionice nauče kako da sami kreiraju osunčan letnji look sa KIKO Milano proizvodima iz nove kolekcije.

Ukoliko želiš da osvojiš kurs šminkanja i paket Gold Reflections proizvoda, učestvuj u KIKO Milano nagradnom konkursu. Sve informacije pronađi u okviru opisa Instagram reel objave – Kiko Milano Srbija | Učestvuj u Giveaway-u, pokaži šta se krije u tvom make-up neseseru i predstavi nam svoje Kiko Milano favorite: ◦ Zaprati profile… | Instagram.

 

 

Limitirana Gold Reflections linija oživljava duh toplog italijanskog leta kroz proizvode visokih performansi sa inovativnim formulama za lice, oči i usne. Elegantan dizajn pakovanja upotpunjen je simbolikom sunčeve svetlosti koja asocira na buđenje i sjaj, kako unutrašnji tako i spoljašnji.

Osnovan 1997. godine u italijanskoj prestonici mode, KIKO Milano stekao je planetarnu popularnost zahvaljujući neverovatnoj raznolikosti proizvoda, tekstura i boja, kao i pristupačnim cenama. Najveći deo asortimana proizvodi se u Italiji, spajajući kvalitet, vodeću tehnologiju i neprevaziđenu stručnost u kozmetici.

Letnju Gold Reflections kolekciju možeš da pronađeš u KIKO Milano prodavnicama u šoping centrima Galerija, Ušće, BEO, Ada Mall i Delta Planet Niš, kao i u KIKO Milano radnjama na lokacijama Knez Mihailova 33 u Beogradu i Zmaj Jovina 5 u Novom Sadu. Najnoviji proizvodi su dostupni i na Fashion&Friends onlajn šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts