Održan treći po redu FM42 Forum

art, music, fashion, lifestyle, beauty, events

U prelepoj bašti hotela Zepter na Terazijama, održan je treći po redu FM42 Forum .Ovaj inspirativni događaj bavi se temama koje su od bitnog značaja za razvoj modnih dizajnera. Ove godine organizaciji Foruma se pridružio Fashion Beauty Rush magazin.

Moderatori panela su bile urednice FashionMag42 i Fashion Beauty Rush magazina, Vladana Veljković i Aleksandra Apelić.

Vladana Veljković i Aleksandra Apelić
Aleksandra Apelić, Vladana Veljković i Duška Jovanić

Forum je počeo izlaganjem Duške Jovanić, piscem i novinarkom na temu ” Moda pre kovida i danas”. Potom je Mima Madžarac, modna dizajnerka, pričala o opstanku brenda i proizvodnje na tržištu usled pandemije Covida 19, a ujedno je i najavila novu modnu kolekciju, koju će prikazati u novembru. Forum je završen predavanjem dr Marijane Mionić Ebersold o  ključnim koracima ka inostranstvu I kako doći do pravih informacija.

Aleksandra Apelić, Vladana Veljković i Duška Jovanić
Mima Madžarac
Marijana Mionić Ebersold

Ispred Zepter International marketing tima, Aleksandra Petrović, predstavila je personalni prenosivi prečišćivač vazduha koji se nosi kao ogrlica, kao i Hyperlight naočare za sunce, koje štite od štetnog zračenja u zatvorenom prostoru. Ova dva revolucionarna aksesoara možete pronaći na www.zepter.rs.

Aleksandra Petrović Zepter International Marketing Team

Učesnici su imali priliku da razmene svoja iskustva i razgovaraju sa našim predavačima tokom formalnog dela i uz šoljicu kafe.

Marijana Mionić Ebersold i Vladana Veljković, sa Zepter International Timom Aleksandrom Petrović i Draganom Kalabićem

Radujemo se novom forumu koji zakazujemo za početak decembra na istom mestu. Za više informacija pratite nas na  IG @fashionmag42

FOTO: Mariola Pantelić

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trending

Related Posts

PUTEM ŠAMPIONA – OD STVARNOSTI DO FILMA

Novak Đoković Fondacija priredila zanimljivu prezentaciju programa Putem šampiona kroz specijalnu projekciju tematski srodnog filmskog hita „Kralj Ričard“ o jedinstvenom razvojnom putu čuvenih teniskih sestara