NOVI INFINITI Q30 PROMOVISAN U AMBASADI JAPANA

Prvi put u višedecenijskoj istoriji, Ambasada Japana u Beogradu, u prisustvu brojnih uglednih zvanica, „ugostila“ je jedan automobil – novi Infiniti Q30.

Na mestu koje s punim pravom zaslužuje – u Ambasadi Japana na Novom Beogradu, Infiniti i njegov zvaničan uvoznik za Srbiju, Grand Motors, prošlog petka (14. oktobra) predstavili su sasvim nov model u ponudi tog premijum brenda – crossover Q30. Time je Infiniti i u Srbiji ozvaničio prodaju modela Q30.

IMG_9074Uglednim zvanicama se prvo obratio domaćin nesvakidašnjeg okupljanja, ambasador Japana u Srbiji, njegova ekselencija Juichi Takahara. „Infiniti je prvi partner kome je japanska ambasada ustupila svoj prostor za organizovanje ovakvog događaja“, rekao je, između ostalog, ambasador Takahara. „Partnerstvo japanskih i srpskih kompanija za nas je od izuzetnog značaja, a posebno mesto, svojom eksluzivnošću, zavređuje upravo Infiniti.“

Goste u Ambasadi Japana pozdravio je i direktor za pospešivanje prodaje na nezavisnim tržištima u Infiniti Europe,

Julien Brunet. „Veoma smo srećni što za partnera u Srbiji imamo renomiranu kompaniju Grand Motors. Naša saradnja iz godine u godinu je sve plodonosnija i uveren sam da će u budućnosti biti još uspešnija“, rekao je gospodin Brunet.

O fenomenu Infiniti i novom modelu gostima je govorio direktor premijum brendova u Greand Motorsu, Miloš Stefanović. „Još od 1989-te, kada je Infiniti zvanično počeo prodaju svojih automobila, do danas taj brend je prvenstveno okrenut čoveku, ljudskosti. Kao što naši cenjeni klijenti već znaju, kupovinom Infiniti automobila, vlasnik zapravo ne dobija samo luksuzni automobil visokih performansi, već i kompletno iskustvo posedovanja eksluzivnog vozila tzv. Total Ownership Experience. Od prvog kontakta sa brendom, ulaska u prodajni salon, upoznavanja s ponudom, od test vožnje do isporuke, odnosa nakon preuzimanja vozila i usluga servisa – sve je podređeno tome da se kupac/vlasnik u pravom smislu oseća povlašćenim“, rekao je gospodin Stefanović.

Razlog našeg druženja je automobil sa kojim Infiniti ulazi u segment u kome do sada nije imao svog predstavnika. Manja, crossover platforma, manje zapremine motora i nesvakidašnji – atraktivan dizajn, samo su neke od prednosti koje čine ovaj automobil privlačnim za sadašnje i buduće klijente. Neki su vozili ili već voze ovaj automobil, a mi vas pozivamo da ga probate i dozvolite ovom automobilu ne da vi kupite njega, nego da on kupi vas.“

O automobilima INFINITI:

INFINITI Motor Company Ltd, sa sedištem u Hong Kongu, ima prodajne operacije u više od 50 država širom sveta. INFINITI brend je na tržište uveden 1989. godine. Svoj asortiman premijum automobila trenutno proizvodi u pogonima u Japanu, Sjedinjenim Američkim Državama, Velikoj Britaniji i Kini. INFINITI planira da od 2017. godine proizvodnju proširi i pogonom u Meksiku.

INFINITI studiji za dizajn se nalaze u Atsugi-Shi blizu Jokohame (Yokohama, Japan), Londonu (Velika Britanija), San Dijegu (San Diego, SAD) i u Pekingu (Beijing, Kina).

INFINITI je u velikoj proizvodnoj ofanzivi. Brend je širom sveta hvaljen za smeo dizajn automobila i inovativne tehnologije za pomoć vozaču.

Od sezone 2016, INFINITI je te tehnički partner tima Renault Sport Formula 1, kojem doprinosi svojim ekspertskim iskustvom u razvoju i implementaciji hibridnih performansi.

Više informacija o brendu INFINITI i njegovim vodećim tehnologijama u automobilskoj industriji mogu se pronaći na www.INFINITI.com i www.INFINITIpress.eu. Takođe, možete nas pratiti na stranicama Facebook, Tvitter i LinkedIn i pogledati sve naše najnovije video snimke na kanalu YouTube.

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On Key

Related Posts