Search
Close this search box.

Novi Avon TTA Everlasting parfem za najlepša i neraskidiva prijateljstva

Zakoračite u svet mirisa uz najnoviji parfem kompanije Avon, TTA Everlasting, koji donosi neodoljive note inspirisane osvežavajućom aromom bademovog mleka, buketa cveća, uparene sa modernim, svetlucavim neroli cvetom i toplim zagrljajem mošusa.

Kada sam prvi put otvorila bočicu TTA Everlasting parfema pripremajući se za dan koji ću provesti sa najboljom prijateljicom, osetila sam kao da otvaram vrata sveta punog nežnosti i elegancije. Bilo je to kao da sam zakoračila u tajanstveni vrt, okružena mirisima koji su me pozivali na putovanje kroz vreme i prostor.

I dok smo nas dve tog dana razgovarale i smejale se ispijajući ko zna koju po redu šoljicu kafe, shvatila sam da je TTA Everlasting parfem bio ta nevidljiva nit koja nas je povezivala. Miris koji je unosio u naš razgovor notu topline i harmonije.

Prepustite se i vi luksuznom i hipnotičnom mirisu TTA Everlasting (today, tomorrow, always) parfema kompanije Avon i doživite tu zadivljujuću magiju upakovanu u atraktivnu ružičastu bočicu.

Ono što dodatno izdvaja ovaj parfem iz mase je njegova podrška u borbi protiv raka dojke. Kupovinom svakog TTA Everlasting parfema (50 ml) 10 din se donira u Avon Fond za borbu protiv raka dojke u Srbiji i Crnoj Gori.

TTA Everlasting dostupan je za online poručivanje i putem aprilske Avon brošure po ceni od 2.490 RSD.

Ukoliko poručiš online www.avon.rs proizvod stiže direktno na tvoju adresu.

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Related Posts